Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Omezte síťovou neutralitu, nebo budou 5G sítě později, hrozí operátoři od Virteal - Nase uzemi neni poradne pokryto ani 3G signalem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2016 14:03

    Virteal (neregistrovaný)

    Nase uzemi neni poradne pokryto ani 3G signalem a my tady budeme resit 5G, ktere k nam prijde, az budou na zapade nasazovat 6G a to jeste bude nejmin 5 let nasazene jenom v Praze a Brne. K tomu mizerny FUP a nedejboze po vzoru O2 jeste po vycerpani dat utnout internet uplne. Uz ted vyhazuju penize za mobilni internet a v podstate ho pouzivam pouze jako nouzovku, kdyz nefunguje pevnej nebo na cesty vlakem/autobusem. Na nic jineho to totiz nestaci. Priznivci kapitalismu mi namitnou, at prejdu k jinemu operatorovi. KE KOMU, kdyz jsou jeden za 18 a druhy bez dvou za 20? Ten muj se mnou aspon dobre jedna, kdyz uz nic jineho, ale sluzby nabizi vsichni stejne.

  • 30. 7. 2016 23:59

    MaT

    No řešit pokrytí 3G je už podle mě zbytečné - už dnes je snad pokrytí pomocí 4G lepší. Ale podle mě by stačilo dořešit pokrytí 4G, tam kde dnes ještě není (a případně není ani 3G) a většina lidí bude celkem spokojených. A podobně to dost možná bude i jinde v Evropě, do nějakého 6G se možná ani jinde moc nepoženou. K úplně spokojenosti by to chtělo ještě zrušit FUP, nebo alespoň nějaké "normální objemy". Zatím se k nim dá dostat jen přes nějaké neveřejné nabídky (něco jako 30 GB na měsíc za dvě stovky a podobně).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).