Hlavní navigace

Papirius spustil nový e-shop

1. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Velký dodavatel kancelářských potřeb, společnost Papirius, inovoval svůj elektronický obchod. Dostal název POLO (Papirius OnLine Ordering) a má za úkol zjednodušit a zpříjemnit zákazníkovi objednávání zboží. Online katalog obsahuje na 4.800 výrobků, které jsou řazeny do 15 tématických oddílů. Ke každému výrobku je uveden název, technický popis, fotografie a další informace.

Velký dodavatel kancelářských potřeb, společnost Papirius, inovoval svůj elektronický obchod. Dostal název POLO (Papirius OnLine Ordering) a má za úkol zjednodušit a zpříjemnit zákazníkovi objednávání zboží.

Online katalog obsahuje na 4.800 výrobků, které jsou řazeny do 15 tématických oddílů. Ke každému výrobku je uveden název, technický popis, fotografie a další informace.

Objednávku kancelářských potřeb lze učinit prostřednictvím telefonu, faxu nebo obchodního zástupce. Na všechny uvedené způsoby objednání, tedy i na internetové, se vztahuje garance „zítra nebo zdarma“. Neobdrží-li zákazník zboží do druhého pracovního dne, má jej dostat automaticky zdarma. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor vede MEDOBOS s.r.o., je Copywriter.cz a dělá weby pro Benešov i Říčany.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).