Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pavel Vtelenský: Erotika je inzerenty na webu neprávem podceněna od Vibrátory - Nejednou jsem slyšeli i to o čem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 3. 2010 15:35

    Vibrátory (neregistrovaný)
    Nejednou jsem slyšeli i to o čem se nesmí mluvit. Dříve narození vím čem je řeč. Dneska se to už netýká konkrétně politického myšlení, ale něčeho jiného. Týká se to erotikx a sexu. Proč by se nemohlo o erotice, potažmo erotických pomůckách smýšlet jinak? Mnoho webů např. Vibrátory se v oboru erotických pomůcek chová jako média a časopisy, které informují o novinkách z určité oblasti, pořádají různé akce a setkání a přitom se snaží prodávat produkty. Je to podobné jako např. u obchodnka s pokrovými stoly, také lidé neví co si o tom mají myslet, ale hodně z nich se časem do toho pustí, ani neví jak.
  • 8. 10. 2010 19:10

    Vibrátory (neregistrovaný)
    Ano je to přesně tak, z vlastní zkušenosti vím, že mladá generace bere tyhle věci jako běžnou věc, která je naprosto normální a neřeší se. Koupit si vibrátor, nebo nějakou jinou pomůcku je pro ní naprosto normální. A klidně si o tom holky povídají u vína. Kdežto starší generace je ze všeho ještě tak trochu v šoku, je to pro ně téma o kterém se nemluví a které musí být skryté.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).