Hlavní navigace

Pawlovská na ČT skončila. Výroba Mamba show nebude pokračovat

4. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 8. 2010

Česká televize už nebude pokračovat ve výrobě pořadu Mamba show se scénáristkou, spisovatelkou a moderátorkou Halinou Pawlovskou. Informuje o tom server Ahaonline. Výrobu pořadu jsme skutečně pozastavili a od 35. týdne nebude vysílán. Jeho tvůrci nyní hledají novou podobu a v případě, že se ji podaří najít, se Halina Pawlovská na obrazovce opět objeví, uvedl pro DigiZone.cz tiskový mluvčí veřejnoprávního média Ladislav Šticha.

Teď řešíme, zda tento pořad úplně nezrušíme. Mám pocit, že všichni diváci by chtěli Halinu vidět, ale představují si Banánové rybičky před deseti lety. To už teď nefunguje. Je to stejné jako s Petrem Novotným, ten zatím také nemůže zpátky na scénu, uvedl nedávno v rozhovoru pro náš web Radan Dolejš, který byl během procesu restrukturalizace ČT jmenován ředitelem okruhu ČT 1. Pořad se ohřál na veřejnoprávní obrazovce jen krátce. Česká televize ho vysílala od června jako talk show pro všechny, kteří nejsou in.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).