Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pleva chce Nově a Primě opět prodloužit licence: o další čtyři roky od prudic - souhlas az na male upresneni - v P+B+O...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2007 10:47

    prudic (neregistrovaný)
    souhlas az na male upresneni - v P+B+O se nevysila experiment, ale jde o normalni komercni provoz. Jde jen o to, ze struktura Muxu(mysleno v mnoznem cisle) a tim i kota vysilace se bude pro nektere TV programy menit.
  • 12. 9. 2007 9:33

    kobra (neregistrovaný)
    Pane Plevo,kolik za to máte,že tak urputně bojujete za zahraniční ivestory,kteří všechny peníze vydělané z reklamy ihned přesouvají na své účty v zahraničí.Vlivem zdražování reklam se všem obyvatelům ČR zvyšují ceny výrobků.Proč nepodpoříte nové TV společnosti s českým kapitálem,kteří by zastavily spirálu růstu ceny za reklamu a ukončili by tak monopol NOHY.Pokud by vám šlo opravdu vážně o digitalizaci,tak by jste to museli řešit jinak.Vezměte si příklad z Německa.Zde vytvářejí MUXy se státními stanicemi a je jim jedno jestli se soukromé subjekty přidají či nikoli.A o tom to je.Nechápu proč experimentální vysílání v Praze,Brně a Ostravě nespustíte na ostro.To by na NOZE měli starosti,jak jim jiní ukrajují z "koláče".Těším se na tento okamžik až nastane a až konečne skončíte ve své funkci škodit.To si všichni oddychneme.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).