Hlavní navigace

Po Internetu létá čím dál více letenek

12. 7. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Cestující si stále více pořizují letenky přes Internet a navíc čím dál častěji v elektronické podobě. České aerolinie dnes prodávají přes Internet pět až šest procent svých letenek a do konce roku by chtěly takto prodat letenky za 1,2 miliardy korun. To u British Airways dokáží prodávat tímto způsobem až 30 procent letenek. Nárůst prodeje zažívají i elektronické letenky: jsou levnější a rychlejší na pořízení. Potud je vše jasné. Pořád ale nevím, proč tolik lidí kupuje letenky „papírově?“ (M …

Cestující si stále více pořizují letenky přes Internet a navíc čím dál častěji v elektronické podobě. České aerolinie dnes prodávají přes Internet pět až šest procent svých letenek a do konce roku by chtěly takto prodat letenky za 1,2 miliardy korun. To u British Airways dokáží prodávat tímto způsobem až 30 procent letenek. Nárůst prodeje zažívají i elektronické letenky: jsou levnější a rychlejší na pořízení. Potud je vše jasné. Pořád ale nevím, proč tolik lidí kupuje letenky „papírově?“ (M & M)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).