Hlavní navigace

Prezidentská volba pokořila rekord v online videu

15. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnešní volba nového českého prezidenta dokázala přilákat rekordní množství lidí k internetovému videopřenosu. Podle statistik infrastruktury NACEVI (tu provozuje společnost Visual Connection jako platformu pro náročné přenosy online videa), která zajišťuje intetrnetové video pro portály iDnes.cz a televizi ČT24, se sledovanost ve špičkách pohybovala kolem 25 000 současných diváků (grafy na webu NACEVI podle Michala Krska ukazují měření z pětiminutových průměrů). To je více než dosavadní rekord…

Dnešní volba nového českého prezidenta dokázala přilákat rekordní množství lidí k internetovému videopřenosu. Podle statistik infrastruktury NACEVI (tu provozuje společnost Visual Connection jako platformu pro náročné přenosy online videa), která zajišťuje intetrnetové video pro portály iDnes.cz a televizi ČT24, se sledovanost ve špičkách pohybovala kolem 25 000 současných diváků (grafy na webu NACEVI podle Michala Krska ukazují měření z pětiminutových průměrů). To je více než dosavadní rekord při přenosu pohřbu skladatele Karla Svobody. (Online žurnalistika)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).