Hlavní navigace

Prima Cool začala testovat elektronického průvodce

13. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
13. 3. 2009

UVNITŘ FOTO Elektronického programového průvodce (EPG) začal dnes odpoledne testovat nový filmový a seriálový kanál Prima Cool. Data jsou dostupná jak na satelitu, kde program mohou sledovat majitelé karet Gital a Skylink, tak i v terestrickém digitálním multiplexu 2 společnosti České Radiokomunikace. Tu televize obývá spolu s Novou, Novou Cinemou, Primou a TV Barrandov.

Z EPG se zatím divák nedozví, co bude televize vysílat, slouží pouze pro interní potřeby. Data jsou dostupná vždy po čtyřech hodinách v čase od dnešní šestnácté hodiny do půlnoci z 20. na 21. března. Časy jsou 0,4, 8, 12, 16 a 20 hodin. EPG je tedy dostupné od 13. března. Jako název pořadu je vysílán Prima COOL, anotace obsahuje tento text: Dne 1.4.2009 startuje nová stanice zaměřená na zábavu, adrenalin a kult – Prima COOL. Na testování upozornil server DigiZone.cz jeho čtenář Petr Haas.



Test EPG nového kanálu Prima Cool, foto: Lukáš Polák, DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).