Hlavní navigace

Prima family s Jojkou přitvrzují, v Talentu ukážou striptýz soutěžící „nahoře bez“

14. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE K přenosům Ligy mistrů na Primě Cool zase PR oddělení FTV Primy rozeslalo jako přílohu fotografii nahé Diany Kobzanové

K drsnější propagaci třetí řady talentové soutěže Česko Slovensko má talent přistoupila Prima family. Novinářům rozeslala balík fotografií z druhého castingového dílu show, v němž jsou i snímky z vystoupení striptérky. Ta se na pódiu před porotou Talentu svlékla téměř do naha. Prima její vystoupení označila za „pohádku pro dospělé“. Vystupující se přitom eroticky laděným tancem burlesque profesionálně živí, vystupuje s ním v Itálii.

K TÉMATU: Talent na Prima family minulou neděli prohrál se Ztracenou bránou na ČT 1: měl 840 tisíc diváků

ebf - partner 1

„Večer se chýlí ke konci a je čas na pohádku; pohádku pro dospělé. Postará se o ni Naďa Blea se svým eroticky laděným vystoupením Elektrashow. S tancem burlesque vystupuje po celé Itálii, teď je načase ukázat se i v Česku. Když na konci své show v divadle odhodí puntíkaté šaty a ukáže bradavky zakryté pouze blyštivými kamínky, Martin Dejdar si musí vylít na hlavu sklenici studené vody. Náročná porotcovská práce, tahle show!” píše Prima family v tiskové zprávě k nedělnímu druhému dílu třetí řady Talentu.

Televize neopomněla dodat, že si moderátoři show Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch na závěr vystoupení vzali ze striptérčiných ňader každý jeden kamínek na památku. Nahotou FTV Prima propaguje i nadcházející přímé přenosy fotbalové Ligy mistrů na Primě Cool. K tiskové zprávě, v níž dnes oznámila, že nově chystá i živé povídání s hostem přímo ze stadionu, kde se bude odehrávat aktuální zápas, přidala snímek nahé Diany Kobzanové, která chodí jako host do studia LM, které moderuje Libor Bouček.


Foto: Nikol Štrosová

Touto fotografií láká Prima Cool na přenosy fotbalové Ligy mistrů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).