Hlavní navigace

Prima koupila seriál Simpsonovi, ČT jej přestane vysílat

15. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 9. 2009

Po sedmnácti letech, kdy kultovní seriál Simpsonovi vysílala veřejnoprávní Česká televize se toto dílo přestěhuje na jeden ze tří kanálů televize Prima. Nové příběhy kreslených postaviček z města Springfield začne Prima vysílat patrně v nejbližších měsících. Upozornil na to bulvární server AHA online. Zatím ale není jasné, zda Prima využije pro tento známý produkt svůj hlavní kanál nebo zda pro něj využije televizi pro muže Prima Cool.

Mluvčí televize Jana Kocová se k tomu prozatím nechtěla vyjádřit. V tento moment nebudeme dění kolem Simpsonových komentovat, uvedla. Podle serveru RadioTV je pravděpodobnější, že se Simpsonovi přestěhují na kanál Prima Cool, nicméně značka tohoto seriálu je na českém trhu natolik zažitá, že by se tento seriál mohl dostat i do večerního času na Primě. Vysílací okénko v 19.30 je u Primy poměrně slabé jelikož většina diváků v tu dobu sleduje Televizní noviny na Nově. Pokud by ale Prima měla k dispozici možnost reprízy odvysílaného dílu do 24 hodin, je možné, že by první vysílání mohla uplatnit i v tomto čase na svém hlavním programu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).