Hlavní navigace

Názory k článku Pro urychlení digitalizace je také Národní koordinační skupina

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 8. 2006 23:48

    Tunseng (neregistrovaný)
    No jo, vyhodte ty prachy za infokampan treba oknem, pro me za me ... hlavne uz zadne zbytecne prutahy, prosim ... rekl bych ze na rychosti ted dost zavisi preziti/nepreziti novych digitalnich televizi (resp. cim dele budou vysilat jen tak do zdi, tim hur)
  • 7. 8. 2006 10:38

    EF (neregistrovaný)
    jsem taky pro maximální urychlení digitalizace, na chalupě už se mi pomalu ztrácí Nova, ČT 1 jde taky zrnitě a až vypnou ZDF, tak už budu koukat jen z okna..
    Pokud chytnu (já a sousedi) digi vysílání, bude to na vsi naprostá revoluce, konečně tam dorazí TV !
  • 8. 8. 2006 18:08

    Josef Bolný (neregistrovaný)
    Pokud si pod průkopnickým šířením DVB-T naše televize představují to, že signál je paralelně šířen tam, kde již je kvalitní pokrytí signálem analogovým, navíc, kde jsou kabelové televize, STA, je to špatně. Tam prostě takový "hlad" po kvalitním TV signálu není. Spuštění 3 oblastí s vykrytím statisticky velkého počtu obyvatelstva je dobré tedy jen pro statistiku. Zájem to jistě vyvolá, ale jen u technicky založeného obyvatelstva. Nicméně vykrytí území, kde v současnosti je příjem analogu mizerný, by znamenal pro takovou oblast obrovskou změnu a vyvolalo tak kladnou odezvu u obyvatelstva. To se však neděje a je to špatně.

    Něco jiného by bylo, kdyby v multiplexu bylo něco zajímavějšího k nabídnutí, než ČT a Nova. To by se zájem pochopitelně zdvihl i ve městech, kde DVB-T je v současnosti vysíláno. Nicméně rozdané licence nic nenaznačují tomu, že by jsme se dočkali nějaké převratné zábavy .-).

    Rychlost šíření DVB-T je na bodu mrazu, poděkujeme za to ČT a Nově. Díky.

    J.B.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).