Hlavní navigace

Názory k článku Průměrný Čech podle ATO sleduje TV tři a čtvrt hodiny denně

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2007 9:47

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Pokud koukate denne jen 2 hodiny, pak to musi za Vas nekdo natahnout dokonce o 3 a pul hodiny (tedy celkem 5:30 denne) ;-). Podle me je to ale mirne nadsazene, protoze je to jen podle lidi, kteri maji doma peoplemetr. To jsou nejspis pekni televizni maniaci, protoze rozumny clovek, ktery se venuje jinym konickum, zadny peoplemetr doma mit nechce (nikoho k tomu nelze nutit). Nemusim asi dodavat, ze i televizim to tak naramne vyhovuje ;-).
  • 23. 11. 2007 10:11

    ABC (neregistrovaný)
    "Píplmetr" si dá do domácnosti leda divák TV Nova, typicky důchodce, který by se bez TV unudil k smrti. Taky by mě zajímalo, kdo se za mně dívá na TV denně těch 3h a 10minut. Mě osobně by zabily ty nekonečné nudné ku*dí seriály, ale těžko říct, za ti seriáloví diváci nejsou již dopředu mrtví.. Po intelektuální stránce nespíš ano.
    ------------
    Lidi by nekoukali tolik na TV, kdyby se uměli zabavit jinak. Znám hodně lidí v důchodovém věku, kteří se doslova nudí, nic je nebaví. Nemají (nikdy neměli) žádné zájmy, žádné koníčky, do práce chodili z donucení a důchod je pro ně spíš peklo, než odpočinek. Bojí se otevírat cizím lidem a žijí zamčení ve svých bytech, TV je jediný zdroj zábavy. Bohužel to u dnešní mladé generace vídám opět, škola je k ničemu nevede, škola žádnou mimoškolní činnost neorganizuje, učitelé (z 95% učitelky) utíkají ze školy dřív než žáci, nic navíc pro děti nedělají.. V dětských časopisech se děti dozví, jak se správně souloží, kouří, chlastá a fetuje, ale nic o tom, jak trávit smysluplně volný čas (redaktorky, které ty časopisy řídí, to taky nevědí). Nejsem žádný moralista ale tyto vlivy vidím, bohužel, právě u svých dětí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).