Hlavní navigace

Televize Public spolupracuje s iDnes.cz, nabízí videa z vlastních pořadů

16. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 8. 2010

Strategickou spolupráci se zpravodajským serverem iDnes.cz navázala televize Public. Ve zpravodajství iDnes.cz se objevují části pořadů této televize, případně jejich celá vydání. Platí to především o diskusním pořadu Na rovinu, v němž Zdeněk Šarapatka, někdejší poradce a ředitel kabinetu sociálnědemokra­tického premiéra Miloše Zemana zpovídá známé politiky. Poslední díl, v němž Šarapatka navštívil bývalého předsedu ČSSD Jiřího Paroubka a jeho ženu Petru na chalupě ve Vraném nad Vltavou, iDnes.cz převzal dokonce celý.

K TÉMATU: Televize Public teď ze všeho nejvíc připomíná Top TV. A co dál?

Ano, máme s TV Public dohodu, potvrdil serveru DigiZone.cz ředitel portálu iDnes.cz Jaroslav Kábele. Když máme něco zajímavého, nabídneme jim to k využití – a naopak. Pravdou je, že pan Šarapatka je v nabízení nejaktivnější, dodal. Zpočátku se u videí od televize Public objevovalo pouze logo iDnes.cz, během letních prázdnin ale v pravém horním rohu videa přibylo i logo televize Public. Spolupráce s iDnes.cz je pro Public zajímavým způsobem propagace, sama totiž svoje vysílání příliš viditelně nepropaguje.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Public chce do dvou let dosáhnout 4% podílu na sledovanosti

Televize Public vysílá prostřednictvím zemské digitální sítě 3, která pokrývá více než polovinu populace České republiky. Dostupná je také na satelitní pozici 23,5 stupně východně, kterou využívají nejznámější české satelitní služby Skylink a CS Link, a prostřednictvím vybraných kabelových operátorů. Výjimkou je společnost UPC, která kvůli osobním antipatiím svého vedení a vedení televize Public nechce tento program zařadit do své nabídky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).