Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Půl miliardy v E-solution od Artur Linhart - Pripada mi ponekud legracni, ze se autor ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2002 12:16

    Artur Linhart (neregistrovaný)
    Pripada mi ponekud legracni, ze se autor ve vyctu perspektiv omezuje jen na vyse zminene 4 body a neprida tam take napr. moznosti vytvareni reseni pro zahranicni zakazniky (predevsim vzhledem k tomu, ze bod 1 je formulovan tak, ze ukazuje na cesky trh) - je to o to legracnejsi, ze autor sam uvadi svou cinnost jako zastupce softwarove firmy ve Spanelsku. Sice by se toto tema dalo castecne zahrnout pod ruzne z uvedenych bodu, ale jen okrajove - prece jenom, cekal bych strukturovanejsi rozbor moznych aktivit, nez takovehle obecnosti... Vycet sanci je podle mne popsan stylem "michani jablek s hruskami" ;-))). A to nekde z toho jablka vycuhuje kus te hrusky a par svestek s... s kiwi... :-))))). Ale kritizovat je snadne, uznavam, ona se do toho nejaka struktura vnasi asi relativne obtizne - stejne bych ji tam ale cekal v nejake vetsi mire ;-). Zkratka - ty sance by se mely podle meho nazoru posuzovat strukturovaneji - podle ruznych hledisek a v jine strukture...
  • 15. 3. 2002 22:22

    Edvard Kožušník (neregistrovaný)
    Máte pravdu, ale........ Je to článek, není to analýza. Na to je na Lupě málo místa a pro analýzu by data z tabulky PBJ určitě nestačily. A myslete si co chcete, vůbec jsem nepřemýšlel jestli ty šance jsou na českém trhu nebo na jiném. Mluvil jsem o českých firmách, z nichž většina dosud působí jen na českém trhu. Když to ale na základě Vaší poznámky posoudím se situací zde ve Španělsku, tak si stojím za tím co jsem napsal. Možnosti podobných firem ať už španělských, amerických, ruských nebo českých jsou zde podobné jako na trhu v ČR.

    Co se týče toho míchání, tak mě nevadí mít možnost si vybrat z ovocné mísy to, na co mám chuť. Ale pokuď chcete mít to ovoce pěkně naškatulkované, tak prosím. U mě takové zboží v tomto případě ale nedostanete.

    Osobně by mě zajímalo, jakým způsobem by jste si ten strukturovanější výčet šancí představoval.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).