Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Regulace jako budoucnost Internetu? od hnedka - Takovym lidem se rika socialni inzenyri a Brusel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 6. 2008 19:49

    hnedka (neregistrovaný)
    Takovym lidem se rika socialni inzenyri a Brusel jich je plný. Vzdy nekde na necem vidi problem, ktery se domnivaji, ze ma resit stat. A tak regulace pribyvaji jedna za druhou a svobody taktez ubyvaji jedna za druhou. Princip varene zaby pritom zabranuje tomu, aby se lidi vzbourili. Aneb jak se rika - cesta do pekla je dlazdena dobrymi umysly.
  • 27. 6. 2008 19:44

    Mates (neregistrovaný)
    to snad muze na cas civilizaci zachranit. Omlouvam se za mirne utocny titulek, ale opravdu si nemohu pomoci.
    Vase clanky, to je skutecne narez. Teda komentare v diskuzich jeste vetsi. Ve vsem vidite problem. Nekdo Vam nabidne rozumne reseni nebo vysvetleni, ze to takhle zkratka neni. Ale vy tam porad neco vidite. Mam z Vas skutecne zvlastni pocit. Vy snad ani pochopit nechcete. Mate svuj jediny nazor a hotovo. Buh nas chran pred takovymi lidmi.
  • 27. 6. 2008 20:22

    Jan Rylich
    Nemusíte se omlouvat - i tohle je výhoda internetu. Pokud politici začínají diskutovat nad nějakými problémy, Rylich o tom může něco napsat; ale zároveň se třeba Mates může nějak vyjádřit k Rylichovi. Feedback je skvělá věc, a do "papírových" časopisů by mě ani psát nebavilo ;-)

    Každopádně pokud byste rád reagoval na nějaký názor či myšlenku (z kteréhokoliv článku) - můj e-mail je Vám k dispozici. Napište mi svůj úhel pohledu, a třeba se navzájem přesvědčíme...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).