Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Reklama v televizi nefunguje! od Janek - O reklamě v televizi bych řekl toto: Jde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2016 10:47

    Janek (neregistrovaný)

    O reklamě v televizi bych řekl toto: Jde hrůza z toho jak se délka reklam nanápadně zvyšuje,podle mého odhadu činí již asi 30%,každých 20 minut to samé je ubíjející stále poslouchat slabomyslné spoty mě otrávilo dívat se na televizi.Je to strašné poslouchat stále stejné a někdy(většinou) nechutné vstupy o vaginách,úniku moči a pod.Vrcholem je když v jednom spotu se někdo pěkně nahlas uprdne. Rovnšž proč je neustále několikrát za hodinu upozorňování na to co se bude vysílat.Proto si nikdy nekoupím to co je v reklamách nabízeno protože mám pocit že to jsou dreky které nejdou na odbyt.Myslím si že tyto reklamy značně prodraží konečnou cenu výrobků.
    Nejhorší je TVBarandov kde dávají před koncem pořadu desetiminutovou rekl. když zbývá do konce jen několik minut aby udržely diváka u přístroje viz " soudkyně Barbara" a nebo "Kurňa co je to?" Je mi z toho na zvracení!

  • 5. 9. 2000 3:12

    Jerry III (neregistrovaný)
    Predem upozornuju, ze nereaguju ani tak na cesky reklamni trh, protoze ten ma jeden problem - lidi nemaji penize na to aby utraceli.

    Princip reklamy v televizi na .com sajty je presne v tom, v cem clanek tvrdi, ze to neni mozne - ve vytvareni asociaci. Samozrejme je ta asociace jina nez u fyzickeho vyrobku, ale princip je asi takovy -kam na internet postnout resume? Na monster.com, pokud se dobre pamatuji, tak to byli oni kdo utratil 50% sveho rocniho zisku (!!) na spoty prave pri SuperBowlu, a efekt to melo dost velkej, protoze si lidi vytvorili tu spravnou asociaci (resume na netu = monster.com) ... z toho sameho duvodu se AOL snazi vytvorit asociaci Internet = AOL, CNN razi zpravy po netu = CNN.com, dalsi reklama ktery mi prichazi na mysl je landsend.com coz je sajt prodavajici obleceni, diky reklame vim, ze kdyz si chci koupit kosili, tak pujdu tam, proste ty asociace tam sou a v zaplave sajtu ktery delaj to samy sou docela dulezity.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).