Hlavní navigace

SP1 pro Windows Vista již tento týden

17. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Již zítra by se na stránkách Microsoftu měl oficiálně objevit první servisní balíček pro Windows Vista určený pro širokou veřejnost. Z dostupných informací to vydedukoval americký magazín ComputerWorld.com. Zatím bude možné SP1 pro Windows Vista stáhnout z webu služby Microsoft Update a pak také z Microsoft Download Center, kde se pravděpodobně objeví celý instalační balík. Prostřednictvím služby Automatická aktualizace se SP1 začne šířit až v dubnu, na kdy bylo již dříve oznámeno vydání jeho…

Již zítra by se na stránkách Microsoftu měl oficiálně objevit první servisní balíček pro Windows Vista určený pro širokou veřejnost. Z dostupných informací to vydedukoval americký magazín ComputerWorld­.com. Zatím bude možné SP1 pro Windows Vista stáhnout z webu služby Microsoft Update a pak také z Microsoft Download Center, kde se pravděpodobně objeví celý instalační balík. Prostřednictvím služby Automatická aktualizace se SP1 začne šířit až v dubnu, na kdy bylo již dříve oznámeno vydání jeho lokalizované verze. Tento týden se také Windows Vista s SP1 začnou prodávat mj. v internetovém obchodě Amazon.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).