Hlavní navigace

Společnosti Lama Energy Group a itself majetkově vstoupily do 4Net.TV solutions

2. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Lama Energy Group, majitel satelitní platformy Digi CZ, a společnost itself se staly minoritními akcionáři vývojářů z 4Net.TV.

Obě firmy se tak přidaly ke stávajícímu minoritnímu akcionáři, kterým je společnost PODA. Většinový podíl nadále drží zakladatel 4Net.TV a zároveň její ředitel Tomáš Říha. Všichni tři minoritní akcionáři jsou zároveň jeho zákazníky v oblasti provozování IPTV a OTT televizního vysílání. Vstupem Lama Energy Group a itself do 4Net.TV solutions vzniklo strategické partnerství, ze kterého bude těžit nejen společnost, ale především její zákazníci a koncoví zákazníci všech tří minoritních akcionářů, těší se Říha.

Vladimír Rusnák (na fotografii), výkonný ředitel zmíněné Digi CZ, která je dceřinnou společností Lama Energy Group, dodává: Pro internetovou platformu Nové DIGI TV jsme vybrali OTT řešení postavené na softwaru 4Net.TV solutions, který ocení naši zákazníci pro jednoduché, rychlé a intuitivní ovládání a také pro mnoho nabízených funkcionalit. Vysoce oceňujeme, že nám původní akcionáři umožnili kapitálový vstup, kterým chceme přispět k rozvoji společnosti a zároveň posílit naše vzájemné obchodní vztahy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).