Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Sport zmizí z ČT 2 v roce 2010 od David Hekele - Ale přenosy z Ligy mistrů, Mistrovství světa a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2009 17:48

    David Hekele
    Ale přenosy z Ligy mistrů, Mistrovství světa a Evropy a Olympiád by ale měly z části zůstat na ČT2 nebo jít na ČT1, aby protože určitě je lepší když z jednoho kola LM se vysílájí 4 live přenosy než jen 2. A nevím proč by měl byť komerční sport být na komerčních TV, v zahraničí je normální že veřejnoprávní TV vysílá velké světové sportovní události a soutěže. A jak sem viděl Gambrinus ligu a Ms v hokeji v podání Novy a Euro v podání Primy tak doufám že velké sportovní akce ještě dlouho zůstanou na ČT.
  • 2. 2. 2009 20:03

    bez přezdívky
    Přesně tak.

    Celekem by mne zajímalo, jak moc "doslovně" chce ten konec sportu na Dvojce ČT brát. Pokud by to bylo tak, že by ČT nevysílala žádný sport na ČT2 ani v případě, že se souběžně budou konat dvě sportovní události (Zápasy LM, Olympiády nebo třeba zápasy čtvrtfinále play-off extraligy ledního hokeje, jenž můžou také kolidovat s HME/HMS v atletice), tak to bude hodně smutné a bylo by to i krokem zpět. Jestliže se OH v Pekingu v roce 2008 vysílaly 24 hodin na obouch programech a OH v Londýně se budou vysílat 24 hodin denně jen na jednom programu (byť HD), tak to opravdu nelze nazvat jinak, než tím "krokem zpět"!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).