Hlavní navigace

Stream dnes pouští Krmelec u Muflona. Příběh neobyčejné nálevny uprostřed lesa

22. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Stream.cz
UVNITŘ VIDEO A FOTOGALERIE – Režie nového seriálu se ujal Milan Šteindler, hlavní role ztvárnili Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík.

Stream.cz se po Pěstírně a seriálu Kafe a cigárko pustil do komediálního cyklu na téma novodobých bajek. Hovoří o něm jako o „sociologické sondě do života zvířátek“, která má „v sobě spojovat výjimečné herecké obsazení spolu s ověřenými českými tvůrci komediálních námětů“. Na seriálu se podílejí tvůrci legendární Kanceláře Blaník, konkrétně scenárista Robert Geisler a producent Milan Kuchynka. Režie se ujal autor České sody a kultovního cyklu Alles Gute Milan Šteindler. V hlavních rolích se divákům představí Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík jako Zajíc, Medvěd a Muflon.“

Při přípravách natáčení jsme se scházeli v bistru U veselé kozy na Smíchově, kde se pak seriál i natáčel. Je to nejmenší bistro, bufet, stánek, dekorace, ve kterém jsem kdy točil. Když se tam měl vejít rozložitý Muflon s rohy a Jelen s parohy a Zajíc i s ušima, tak tam bylo opravdu plno. A co teprve když tam přišel Tchoř? To bylo i dusno… říká o natáčení režisér Milan Šteindler.

NAPSALI JSME: Podzimní Stream nabídne několik dokumentů a také seriál Kafe a cigárko

Novinky na Streamu: ze života hereček, cizinců i mentálně narušených

Komediální Krmelec u Muflona vypráví „ne vždy slušné bajky pro dospělé“ a odehrává se v hospodě. Herci v kostýmech zvířat symbolizujících určité vlastnosti se pravidelně scházejí u piva a probírají osobní či obecné problémy. Nemohou tak například chybět trable s parohy a cizí jim nejsou ani politická témata.

UX DAy - tip 2

V každém díle seriálu se seznámíte s dalšími stvořeními žijícími v lese či na statku opodál. Atraktivní Slepici si zahraje Marie Doležalová, agresivního Vlka Kryštof Rímský, záletnického Hajného Ladislav Županič, Tchoře Jakub Žáček a fantasticky ztvárněnou Straku Simona Babčáková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).