Hlavní navigace

Technik na Nově oživil prázdninový poklid. Je vidět i ve Zpětném zhlédnutí

16. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Bohumil Herwig
UVNITŘ GALERIE – AKTUALIZOVÁNO – Stanici Nova pak náhoda dopomohla k husarskému kousku. Velkofilm Pompeje totiž na závěr oživila zprávou o tureckém vojenském převratu. Na pozadí se soptící horou…

AKTUALIZACE – Svoje vyjádření nám zaslala tisková mluvčí TV Nova Anna Suchá. Divákům se omlouváme za přerušení filmu Pompeje. K manipulační chybě došlo při přípravě mimořádných zpráv o situaci v Turecku, uvedla Suchá.

Funkce Zpětného zhlédnutí, kterou v různé délce najdete například u O2 TV či UPC Horizon Go, nedělá nic jiného, než že zaznamená živě vysílaný stream jednotlivých stanic.

A v tomto případě funkce zaznamenala – tak, jak byl vysílán – stream stanice Nova s filmem Pompeje a náhle se objevivší otáčející se modrou zeměkoulí s poněkud unaveným technikem Čendou, který na scénu vstoupil následovně a oživil tak poklidný prázdninový čas.

Sekvenci najdete nejen na videu od našeho čtenáře na odkazu níže, ale například i přímo ve funkci Zpětné zhlédnutí u O2 TV zhruba v čase 1:28:30 od začátku vysílání filmu Pompeje, přičemž mediálně už profláknutý technik vstoupí na scénu asi o minutu později.

BRAND24

Přesvědčte se o tom ostatně v naší galerii. Sekvence trvá do asi 1:30:10.

Podívejte se také na naši původní zprávu z jedné hodiny ranní, kde najdete i video z celé události.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).