Hlavní navigace

Telefónica O2 a Stream.cz nabízejí tisíce hudebních videoklipů v PAL

16. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jen několik týdnů po uzavření komunitního videoserveru O'chutney zkouší Telefónica O2 své štěstí na poli online videa s novým projektem. Ve spolupráci se Stream.cz dnes představila O2 Stream Music poskytující tisíce hudebních videoklipů v PAL rozlišení od interpretů prakticky z celého světa. Momentálně je v nabídce prvních deset tisíc klipů od interpretů nejen ze stáje Universal Music, Sony Music nebo Warner Music. Vybrané videoklipy českých a slovenských hudebníků bude prý navíc O2 Stream…

Jen několik týdnů po uzavření komunitního videoserveru O'chutney zkouší Telefónica O2 své štěstí na poli online videa s novým projektem. Ve spolupráci se Stream.cz dnes představila O2 Stream Music poskytující tisíce hudebních videoklipů v PAL rozlišení od interpretů prakticky z celého světa. Momentálně je v nabídce prvních deset tisíc klipů od interpretů nejen ze stáje Universal Music, Sony Music nebo Warner Music. Vybrané videoklipy českých a slovenských hudebníků bude prý navíc O2 Stream Music exkluzivně přinášet s týdenním předstihem před televizními stanicemi a ostatními médii.

Jelikož formát hudebních videoklipů je dlouhodobě nejvyhledávanější položkou na zahraničních videoserverech a vzhledem k tomu, že tyto klipy jsou pro uživatele z Česka ve velké části nedostupné, tak věříme, že právě tato služba má velký návštěvnický potenciál, říká Miloš Petana, ředitel Stream.cz. Uživatel nalezne kompletní archiv vydavatelství Universal, což je celosvětový lídr na trhu, a solidní základ od Sony Music, Warner Music a mnohých dalších labelů jako je Supraphon, Indies a jiných. S každým dnem se databáze plní dalšími klipy a novinkami a během dohledné doby bychom měli dosáhnout milníku téměř 20 000 klipů, tvrdí Martin Krušina, hudební dramaturg služby. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).