Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Zázračná planeta, góly Wayna Rooneyho a Katapult

18. 11. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
18. 11. 2011

UVNITŘ FOTO A VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Zázračná planeta: Fascinující proměny přírody (5) – Pátá část šestidílného dokumentárního cyklu britské BBC popisuje dramatické změny v africké poušti Kalahari, kterou jednou ročně pravidelně zaplaví povodeň. Životodárná voda tu jednou za rok promění nemilosrdnou poušť ve vodní ráj nazývaný Okavango.
  • Nova, 20:00 – komedie Až tak moc tě nežere – Hvězdně obsazená romantická komedie o lásce, vztazích, a také o tom, že pochopit opačné pohlaví je pro muže i ženy téměř nemožné. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. V nizozemsko-německo-americkém filmu (2009) hrají například Scarlett Johanssonová, Ben Affleck, Jennifer Anistonová, Drew Barrymoreová a Jennifer Connellyová.
  • STV 2, 20:00 – dokument Divoká Čína (5) – Pátá část šestidílného britského dokumentárního cyklu o životě v nejlidnatější zemi světa – Číně.
  • Prima love, 20:45 – film Katapult – Jackovi Joštovi (Jiří Bartoška) je třiatřicet a stále více se mu zajídá neměnnost každodenního kolotoče s rodinnou snídaní, služební cestou na kontrolu jedné z jednadvaceti výpočetních stanic a večerem u televizního seriálu. Rozhodne se uniknout a svou touhu po změně vloží do seznamovacího inzerátu. Záplavu nabídek svěří počítači a dostane seznam pěti dívek a žen. Český film (1983) na motivy knihy Vladimíra Párala.

Jiří Bartoška si ve filmu Katapult zahrál systematického proutníka

  • ČT 4, 21:30 – dokument Wayne Rooney – 100 gólů v dresu Manchesteru – Prvních sto branek v Barclays Premier League, které Wayne Rooney nastřílel v dresu Manchesteru United.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).