Hlavní navigace

Za Český rozhlas bude hovořit bývalý mluvčí Královehradeckého kraje Jiří Hošna

24. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hošna se začal oboru PR intenzivně věnovat, když zastával post mluvčího Královéhradeckého kraje. Zabýval se zejména externí komunikaci, rozvoji vztahů s novináři a dalšími aktivitami.

Novým mluvčím Českého rozhlasu bude od 1. října devětatřicetiletý Jiří Hošna. Na této pozici tak vystřídá Terezu Krásenskou, která z funkce na vlastní žádost odešla začátkem srpna. Krásenskou k tomuto kroku vedla skutečnost, že figurovala v jedné z magistrátních zakázek, kterou začala prověřovat policie. Hošna vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, obor český jazyk a literatura. Po studiích pracoval několik let v agenturním zpravodajství v České tiskové kanceláři (ČTK). Žurnalistickou praxi vykonával také jako redaktor Mladé fronty Dnes.

BRAND24

K TÉMATU: Tereza Krásenská už nebude mluvčí Českého rozhlasu, odchází z něj na vlastní žádost

Jiří Hošna se začal oboru Public Relations intenzivně věnovat, když zastával post mluvčího Královéhradeckého kraje. Věnoval se zejména externí komunikaci, rozvoji vztahů s novináři a také marketingovým aktivitám. V rámci evropských projektů se podílel na tvorbě komunikačních a marketingových strategií pro oblast veřejné správy. Před nástupem do Českého rozhlasu působil na manažerské pozici v agentuře AMI Communications. Specializoval se především na korporátní a krizovou komunikaci, nová média a online řešení. Zajišťoval PR aktivity pro významné obchodní společnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).