Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Tomáš Matějček (Megapixel.cz): Proti velkým hráčům uspějete, když umíte dát zákazníkům servis od anonym - já to osobně nevidím jako nedostatek - proč? a)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 9. 2018 21:11

    bez přezdívky

    já to osobně nevidím jako nedostatek - proč?

    a) protože když máte stabilní základnu dlouhodobých zákazníků, tak na ně je "škoda peněz" doslova plýtvat reklamou
    b) .. a když chcete získat nového zákazníka typu "věci znalého", tak takový stejně nedá na reklamu, ale vyhledá si na trhu relevantní společnosti, co nabízejí, jak jsou zkušené v oboru atd.. a i tady je škoda peněz za reklamu - i když nabídnetete nějaký super nový kus se slevou 10 procent, stejně v případě MegaPixel má možná dva, tři relevantní konkurenty na trhu typu FotoSkoda, možná Mall, možná PixelMania .. resp. Amazon a takový zájemce si stejně zkontroluje ceny u všech ostatních.

    takže reklama - k čemu? Jen vyhozené prachy.. nechcete vyhodit miliony za reklamu na "rodiny s dětmi", které si chtějí koupit nějaký nový, levný foťák do tří tisíc..

  • 21. 9. 2018 18:53

    Marek (neregistrovaný)

    To je hezky ze se tak snazi, ale doted jsem netusil ze maji takovou hezkou prodejnu. Kdybych to vedel, tak jsem se tam uz davno sel podivat. Tudiz mi z toho vychazi, ze reklama je slabsi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).