Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Tomáš Peťovský (Uber): V Brně máme už kolem tisíce registrovaných uživatelů od Petr - Musim uznat, ze vstup Uberu do Brna neslo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2017 8:50

    Petr (neregistrovaný)

    Musim uznat, ze vstup Uberu do Brna neslo prehlednout. Napr. uz tim, ze rozesilali spam na kde koho. Myslim, ze tim jasne ukazali, co si mysli o zakonech a pravidlech a ze jejich primarni cil je vydelat, at to stoji co to stoji.

    Osobne nemam proti sluzbe jako takove nic je fajn, ale vytvari dvoji podminky na trhu a to je spatne. Pokud cast podnikatelu v dane oblasti musi dodrzovat urcite predpisy a druha nemusi krivi to trh. Takze bud zrusme pravidla pro vsechny, tedy i taxikare, nebo je maji mit vsichni.

    Uber mozna sam o sobe nic neporusuje, on s temi auty nejezdi a je to povinnost ridice aby mel vse v poradku, jenze Uber vi, ze bude agregovat prave tyto ridice, kteri nic neplni a jen diky tomu je schopen fungovat. Samozrejme na venek se bude tvarit jako milius, ktery o nicem nevi a netusi.

  • 19. 7. 2017 19:17

    thomas29 (neregistrovaný)

    Já vám něco povím. A to si za límec nedáte :-) Já prostě nebudu jezdit s nevrlým zlodějem za 500 po městě jen proto abych se vyhnul tom že uber mi pošle při zahájení své služby v mém měste nějaký spam. Tyhle malé pochybení jsou mi šumák, když uvážím že uber přináší celkově lepší službu po všech stránkách, mnohem spolehlivější snáze ovladatelnou aplikaci než na kterou by se zmohl nějaký místní dispečink a mnohem snaživějšího řidiče který ode mne chce na konci jízdy 5***** hodnocení a snaží se splnit má očekávání. Za to prostě UBER stojí. Za takhle kvalitní službu stojí za to nakopat taxikářům, kteří si myslí že mají svůj zlatý důl na věky jistý ... pochopil jste ? nebo mi opět budete argumentovat nějakou pitomostí abyste obhájil nevrlé zloděje, kteří si konkurenční boj představují jako z filmu kmotr a služný klient by se měl bát jim vůbec sednout do auta ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).