Hlavní navigace

Názory k článku Týdenní revize: pravá tvář CentralWay a diskuse kolem možného odchodu šéfa Centrum Holdings

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 10. 2009 9:05

    anonymní
    "CH informace o možném odchodu Muchy dementuje"

    Dementuje? A kde? Přečetli jste si to vůbec? :)
    Musíte také pokládat správné otázky např. Je Pavel Mucha stále na stejné pozici a nebyl z ní odvolán? Otázka zdali odejde, je úplně jiná otázka.
  • 25. 10. 2009 10:58

    opicka na gumicce (neregistrovaný)
    Z CH odchází nejen management, ale také řada posledních, zaměstnanců, kteří po měsících práce pochopili, že práce u CH, je podvod klientů.
    Celý systém není funkční, CH má nulovou návštěvnost, nelze si tam vydělat peníze.
    Někdo se rozhodl ¨pro pomalou destrukci tohoto portálu a velmi se mu to daří.
    Dnes již není prostor k prodeji katalogových produktů, v rámci krize, Centrum nenabízí nic, naž toto...
    Je to umírající portál na pokraji svého skonu.
  • 3. 10. 2009 14:08

    anonymní
    Je velmi pravděpodobné, že do konce roku dojde v Centrum holdings k zásadní výměně top managementu a nastoupí nový CEO, který bude mít dva úkoly: 1. vyřešení krizové situace do které se Centrum dostalo a 2. prodej. Je možné, že Warburg Pincus zvažuje využít Pavla Muchu při prodeji Centra, ale jeho setrvání ve funkci CEO je pravděpodobně nemožné zejména z důvodů naprostého propadu většiny businessových ukazatelů a pokračující hlubší destabilizaci celé společnosti.
  • 6. 10. 2009 21:56

    Cemot (neregistrovaný)
    Jak by Mucha posloužil při prodeji Centra? Mucha má na trhu velmi špatnou a nedůvěryhodnou pověst. To při jednání o prodeji není dobrá startovací pozice. Kdo by Centrum koupil? Udělám pro čtenáře Lupy seznam, alespoň bude o čem se hádat. Doplňte mě.

    1. Seznam? Zima nemá důvod, Centrum dnes nenabízí nic, co by mu chybělo. Těch pár emailových adres navíc je obchodně nezajímavých.

    2. Ringier? Potřebovali by z Centra homepage a Aktualne.cz. Nebudou chtít platit za všechny další služby Centra, které Mucha postupně rozbil.

    3. Idnes? Doba kdy potřebovali homepage je pryč. Balšínek Aktualne.cz nepotřebuje, zprávy idnes jsou stejně dobré, ne-li lepší. Nebýt vykazovaní ICQ v návštěvnosti centrum.cz je idnes jasná dvojka.

    4. TV Nova? Bratři v triku by potřebovali z Centra homepage. Aktualne.cz nepotřebují, Nova má jinou cílovou skupinu. Stejně jako idnes, nebudou chtít platit za všechny další služby Centra, které Mucha rozbil.

    5. Google? Nemá zájem o nic z portfolia Centra.

    6. Nový investor (Rusové, Poláci, PPF, AOL, Microsoft, Yahoo, někdo jako byli Warburgové)? Bohatí investoří jsou dnes méně bohatí než před dvěma roky. Fantastický prodej kafce zvenku, který Mucha zařídil pro Oldu a Ondru už podruhé neprojde.

    Pro Pavla Muchu z toho plyne, že Warburg Pincus zvažuje jeho využítí maximálně na prodejní burze lidských orgánů :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).