Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku TV Pohoda od pátku do dneška nevysílala. Vyhořelo jí úložiště dat od Bohumír Džubej - Kdo si vzpomene ještě na 18.11.2011. Není to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2012 15:38

    Bohumír Džubej (neregistrovaný)

    Kdo si vzpomene ještě na 18.11.2011. Není to ještě ani 3/4 roku! Nic? Tak vám to připomenu. ČT1 a hlavní večerní zpravodajská relace Události. Odvysílali cca 19 minut (ještě to mám schovaný :-)). No a lehly úložiště dat s příspěvky. Takže jak je vidět, stát se to může každému.

  • 2. 7. 2012 19:38

    Bohumír Džubej (neregistrovaný)

    Ano, souhlasím. Jenomže ČT si platím z koncesionářských poplatků. A pokud jde o velikost ČT a Pohody, je opravdu nesrovnatelná. Proto bude u Pohody nesrovnatelně menší, zatím, i úložiště, takže malou začínající televizi to může klidně vyřadit (zejména o víkendu). Smysl mého příspěvku byl ale v tom, že takovýto technický kolaps se může stát kdykoliv a komukoliv. Doufám, že si pravidelně zálohujete svá data. Může se to stát i vám. Dál se k tomuto tématu již nebudu vracet, Máte-li jiný názor, je to v naprostém pořádku. Názory jsou od toho aby se lišily. Hezký večer. :-)

  • 2. 7. 2012 17:27

    xsc

    Jenže to je srovnávání nesrovnatelného. ČT lehla jedna relace (náročná na techniku a živá), zbytek TV mohl v klidu vysílat dál. Také oprava byla hotova rychle. U Pohody je asi celá TV na jednom zařízení a řeší to už 3 dny. Zajímalo by mě, co tam používají, ale vysílat dneska kanál složený z předtočených příspěvků jde z průměrného PC s kartou asi za 10 tisíc a dalších pár tisíc za soft na odbavení těch klipů. Má to SDI výstup zcela v normě a dál už si to můžete šířit dle libosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).