Hlavní navigace

Tváří Fashion TV bude také Soňa Skoncová, Vicemiss Slovensko 2009

30. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
30. 5. 2011

UVNITŘ FOTO Tuzemská verze lifestylového kanálu Fashion TV bude mít už svou čtvrtou tvář. Po modelce a moderátorce Nikol Moravcové, Miss Universe Slovenska 2009 Denise Mendrejové a modelce Haně Svobodové na ni miří Soňa Skoncová. I ta je známá z módního businessu. Před dvěma lety získala titul Vicemiss Slovensko. Na její angažování upozorňuje Fashion TV na svých webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Přítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová moderátorkou na Fashion TV

KL24

Skoncová má kromě titulu Vicemiss Slovensko, který ji v roce 2009 pasoval do pozice druhé nejkrásnější ženy našich východních sousedů, také Miss Press, tedy nejlepší hodnocení od novinářů. Přesto, že je Skoncové teprve čtyřiadvacet let, má už za sebou poměrně bohatou kariéru modelky. Byla tváří některých známých světových značek a pózovala také v reklamách. Modelka pochází ze slovenské Prievidze, ale podle profilu na komunitním portálu Facebook aktuálně pobývá v Kalifornii.

Nová tvář lifestylového kanálu Fashion TV, modelka Soňa Skoncová. (Foto: Fashion TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).