Hlavní navigace

Z Twitteru si budete moci stáhnout archiv všech svých tweetů

20. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Twitter ohlásil, že začal zpřístupňovat možnost stažení archivu tweetů. Pro každého uživatele bude archiv obsahovat jeho vlastní tweety a retweety. Zklamán bude ten, kdo by si rád stáhl také cizí tweety, které si jen ‚oblíbil‘. Archiv ocení zejména přispěvatelé častí. Přímo na webu se lze vrátit údajně jen asi tři tisíce tweetů zpět, a procházení není nejpohodlnější. Obsah archivu lze prý zobrazovat po měsících, nebo prohledávat podle slov, frází, visaček anebo uživatelských jmen.

Twitter ohlásil, že začal zpřístupňovat možnost stažení archivu tweetů. Pro každého uživatele bude archiv obsahovat jeho vlastní tweety a retweety. Zklamán bude ten, kdo by si rád stáhl také cizí tweety, které si jen ‚oblíbil‘.

Archiv ocení zejména přispěvatelé častí. Přímo na webu se lze vrátit údajně jen asi tři tisíce tweetů zpět, a procházení není nejpohodlnější. Obsah archivu lze prý zobrazovat po měsících, nebo prohledávat podle slov, frází, visaček anebo uživatelských jmen.

Funkci naleznete v nastavení účtu, úplně na spodu stránky (viz obrázek), ale teprve tehdy, až vám bude zpřístupněna. Twitter prozatím funkci zpřístupnil jen nevelkému počtu z těch, kdo mají jako jazyk nastavenu angličtinu. Postupně se dostane na všechny, ale potrvá to týdny a měsíce.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).