Hlavní navigace

Twitter má potíže, hlásí přetížení a nelze vkládat příspěvky

31. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Výpadek podle všeho není lokální a týká se jak webových, tak mobilních klientů pro přístup k této sociální síti.

Památná velryba zobrazovaná v případě problémů je dnes hodně v kurzu, Twitter při pokusu o načtení hlásí přetížení a vkládat příspěvky nejde. Problém se objevil odhadem někdy před čtvrtou hodinou odpolední. Na status.twitter.com se ale až zhruba o půl páté objevila informace „Some users may be experiencing issues accessing Twitter. Our engineers are currently working to resolve the issue.

Techcrunch označuje výpadek za „široce rozšířený“ a potvrzuje, že se týká jak přístupu přes web, tak přístupů přes mobilní klienty a aplikace. 

Nakolik výpadek souvisí s probíhajícím nasazováním novější verze webu není známo. Novější verze má aktualizované zobrazování fotografií a přidává zobrazování videa přímo v přehrávatelné podobě (pochopitelně pouze z několika vybraných zdrojů). 

Alternativa k velrybě … robot

DODATEK: Případné úspěšné pokusy o načtení Twitteru prozatím většinou vedou k chybějícím tweetům z období zhruba mezi 16:00 až 16:30/16:40. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).