Hlavní navigace

U:fon začíná nabízet také ADSL služby

4. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

U:fon nebude poskytovat již jen mobilní připojení k Internetu na bázi CDMA. Nově zařazuje do své nabídky také přeprodávané ADSL. K rozhodnutí nabízet i pevné připojení nás přivedla měnící se struktura našich zákazníků. Zatímco dříve si náš mobilní internet lidé pořizovali až v 75 % případů jako své jediné připojení a chovali se víceméně staticky, dnes už ho více než 50 % nových zákazníků využívá na více místech, například střídavě doma a na chatě nebo při cestování,  vysvětluje Jana Studničková…

U:fon nebude poskytovat již jen mobilní připojení k Internetu na bázi CDMA. Nově zařazuje do své nabídky také přeprodávané ADSL. K rozhodnutí nabízet i pevné připojení nás přivedla měnící se struktura našich zákazníků. Zatímco dříve si náš mobilní internet lidé pořizovali až v 75 % případů jako své jediné připojení a chovali se víceméně staticky, dnes už ho více než 50 % nových zákazníků využívá na více místech, například střídavě doma a na chatě nebo při cestování,  vysvětluje Jana Studničková za U:fona.

Zákazníci, kteří se chovají mobilně, jsou přitom mnohem spokojenější, protože si reálně uvědomují jak výhody, tak nevýhody mobilního připojení. Na druhou stranu jsme ale nechtěli přicházet o zákazníky s potřebou internetu na doma, doplňuje Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka společnosti MobilKom, která za značkou U:fon stojí.

MMF24

U:fon tedy zařazuje do nabídky novou službu Internet Komplet za 790 korun měsíčně. Kombinuje ADSL přípojku (s maximální rychlostí downloadu 8 Mbit/s bez datového limitu) s mobilním CDMA připojením (o rychlosti 400 až 700 kbit/s s d­atovým limitem 8 GB na měsíc) ADSL bude v v U:fonově nabídce i jako samostatná služba za za 590 korun měsíčně.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).