Hlavní navigace

Unikl seznam slov nepoužitelných coby hesla na BlackBerry 10

5. 12. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Seznam slov, které není možné použít na BlackBerry 10 coby heslo, unikl a obsahuje řadu zajímavých věcí. Vedle obvyklých nejrozšířenějších hesel (password, 123456, abcdef, qwerty) obsahuje řadu slov u kterých není příliš jasné, proč se ocitla na zakázaném seznamu. Slova jako poohbear, tigger, rabbit, eeyore, mickey donald či dorothy působí jako vystřižená z dílny společnosti Disney. Nepoužitelné je monday (stejně jako Monday) a canada, stejně jako fuckme, fuckyou, iloveyou, helpme – seznam…

Seznam slov, které není možné použít na BlackBerry 10 coby heslo, unikl a obsahuje řadu zajímavých věcí. Vedle obvyklých nejrozšířenějších hesel (password, 123456, abcdef, qwerty) obsahuje řadu slov u kterých není příliš jasné, proč se ocitla na zakázaném seznamu. Slova jako poohbear, tigger, rabbit, eeyore, mickey donald či dorothy působí jako vystřižená z dílny společnosti Disney. Nepoužitelné je monday (stejně jako Monday) a canada, stejně jako fuckme, fuckyou, iloveyou, helpme – seznam celkem obsahuje 106 slov.

Zdroj: 106 Passwords that BlackBerry 10 won’t let you use

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).