Hlavní navigace

UPC Direct nabídne také kanály Russia Today a Go TV

11. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
11. 2. 2008

Satelitní platforma UPC Direct chystá pro nejbližší dny několik změn ve své programové nabídce. Kromě těch, které již byly oznámeny, jsou mezi nimi i dosud nepublikované novinky. Žádným překvapením není avízované zařazení HBO Comedy, dětské televize JimJam a sportovní stanice NASN. Možná nečekaně pak přibude do nabídky rakouský hudební kanál Go TV. UPC Direct se tak pravděpodobně chystá kompenzovat ztrátu Óčka, které na pozici 19,2 st. východně končí, i když jako oficiální důvod uvádí odchod slovenského Music Boxu na satelit Thor. Go TV se objeví právě na jeho pozici.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ:
Satelitní služba UPC Direct zařadí programy HBO Comedy a NASN
UPC Direct testuje HBO Comedy, vyřadil Zone Club
MTV Base na Astře končí, nahradí ho MTV Dance

Další novinkou v této platformě je pak zpravodajská stanice Russia Today. Diváci přijdou kromě Music Boxu také o televizní stanice Zone Club a BBC Prime. Všechny změny proběhnou do konce února. Důvody ke změnám byly dva. Za prvé přání diváků v případě HBO Comedy, JimJam a Russia Today, a také to, že některé televizní stanice přecházejí na jiné satelitní pozice a bylo třeba je nahradit, konstatoval generální ředitel UPC Václav Bartoň. V UPC Direct dojde ještě k jedné změně. 7. března bude nahrazen hudební kanál MTV Base stanicí MTV Dance.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).