Hlavní navigace

Úschovna zvyšuje velikost zásilek na 7 GB. Za peníze umí i víc

19. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jeden z nejstarších tuzemských serverů pro zálohování a sdílení velkých souborů mění strategii. Omezení na 300 megabajtů mizí a zvýšilo se na víc než dvacetinásobek.

K razantnímu zvýšení limitu dohnala Úschovnu konkurence, která už s dvou a vícegigabajtovými limity fungovala dosud, a to jak wetransfer nebo MyAirBridge

Úschovna ročně odbaví přes pět milionů zásilek. Podle našich statistik se výrazně změnily potřeby našich uživatelů a lidé chtějí posílat větší data, říká manažer Úschovny Jan Raab. Služba zároveň zvyšuje limity i platícím zákazníkům. Za čtyřicet korun umožní jednorázově poslat až padesátigigabajtovou zásilku.

Tuzemská konkurence v podobě Letecké pošty zatím na nástup gigabajtových objemů nereaguje a stále se drží na 161 megabajtech. Její provozovatel se už ale věnuje převážně jiným aktivitám.

Momentálně nezvažujeme další marketingové aktivity, které by směřovaly k placeným službám, tvrdí zakladatel Letecké pošty Zdeněk Nový

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).