Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Už příští týden: Video Internet Forum 2013 o povodních, bulváru a placeném VOD od K-A-R-L-O-S - Ano toto by mně zajímalo jak a kdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 8:43

    K-A-R-L-O-S

    Ano toto by mně zajímalo jak a kdy bude vypsáno licenční řízení (příděl frekvencí)na provoz III tv band sití rozhlasového terrestrického v DAB+ tedy multiplexů celoplošných a také regionálních multiplexů a také výrobci rádií kdy se ozvou a začnou dovážet radiopřijímače schopné nejen analogovvého FM pásma ale předně digitálního DAB+ příjmu!!!různých modifikací až k tunerům samozřejmě v III tv bandu!!! tedy 174MHz-240Mhz =)
    Ostatně proč se průzkum poslechovosti rádií dělá deníčkovou metodou,proč ne elektronicky jako podobně u TV?!! to by Media researchnemohla respondentům rozdat rádiopříjimače s možností se přihlásit kdo právě poslouchá to které rádio?!! než deníčkovou metodou to by bylo mnohem přesnější než co snese deníček že =)

  • 11. 6. 2013 10:17

    K-A-R-L-O-S

    Samozřejmě na konferenci Digimédia 13.6.2013 na kavčích horách tam vznést dotaz ohledně vysílání v DAB+
    Konference Digimedia 2013 poprvé i o rozhlasu. Přijede i zástupce britské BBC
    Osmý ročník odborné konference o digitálním vysílání proběhne ve čtvrtek 13. června 2013 v Praze na Kavčích horách. Server DigiZone.cz je jeho mediálním partnerem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).