Hlavní navigace

V Pardubicích dnes několik hodin nepůjdou některé rozhlasové stanice

13. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Údržbová přestávka se tentokrát nebude týkat televize, takže diváci se nemusí obávat, že by přišli například o signál některého z multiplexů Českých Radiokomunikací, případně Digital Broadcasting.

Obyvatelé východočeského města Pardubice se dnes budou muset obejít bez signálu některých rozhlasových stanic. Telekomunikační operátor České Radiokomunikace v době od deváté do sedmnácté hodiny naplánoval údržbovou přestávku na stanovišti TKB, z něhož jsou šířeny stanice Kiss Delta (frekvence 91,1 MHz) a Český rozhlas Pardubice (kmitočet 101 MHz). Ostatních rozhlasových stanic se plánovaná odstávka netýká a posluchači v Pardubicích a okolí je budou moci sledovat beze změny.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Televize V1 plánuje expanzi do dalších regionů, východní Čechy už jí nestačí

Údržbová přestávka, která bude probíhat na Pardubicku, se taktéž nebude týkat ani televizního vysílání, tedy například stanoviště Krásné, takže signál multiplexů 1, 2 a 3 bude zachytitelný bez problémů a beze změny po celý den. České Radiokomunikace nebudou v úterý provádět odstávku ani na žádném delším stanovišti, takže obyvatelé republiky se nemusí obávat, že by přišli o signál některé rozhlasové stanice, případně digitálního zemského multiplexu. Odstávku nebudou mít ani konkurenční firmy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).