Hlavní navigace

V plzeňském lokálním multiplexu začala vysílat Regionálnítele­vize CZ

12. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Regionální síť 17 je multiplexem, který vznikl díky převodu Regionální sítě 1 v této lokalitě na nového vlastníka. Původním majitelem byl českobudějovický podnikatel Ivo Brabec.

Regionálnítelevize CZ, která ve svém vysílání dává prostor řadě menších i větších lokálních stanic a dává tak komplexní obraz o dění v České republice, začala vysílat pozemně v Plzni, kde se stala součástí Regionální sítě 17. Stanice je čtvrtým programem v tomto multiplexu po Plzeňské 1, TV Osem a TV Noe. O zařazení programu do nabídky Regionální sítě 17 informovala západočeská společnost RTI cz, která kromě jiného provozuje také digitální rozhlas v několika lokalitách Čech.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: V Plzni vznikla Regionální síť 17, o nový zemský multiplex ale de facto nejde

Regionální síť 17 je multiplexem, který vznikl díky převodu Regionální sítě 1 v této lokalitě na nového vlastníka. Původním majitelem byl českobudějovický podnikatel Ivo Brabec. Ten vysílač Regionální sítě 1 prodal také v Příbrami, kde se novým vlastníkem stala tamní televize Fonka. Regionálnítelevizi CZ je možné sledovat kromě pozemního vysílání (v Praze je stanice součástí Regionální sítě 4) také v nabídkách kabelových a IPTV operátorů, stanice je k dispozici v režimu free-to-air (volně) i na satelitu Astra 3B.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).