Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Valentýnská akce s Nymfomankou: UPC odemkne na deset dní Film Europe od Pamětník - Také nechci nikomu odpírat právo na účast v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 2. 2015 16:09

    Pamětník

    Také nechci nikomu odpírat právo na účast v diskuzi na jakékoliv téma, ale pokud se pod přímým titulkem "Re: Valentýnská akce s Nymfomankou: UPC odemkne na deset dní Film Europe" objeví soukromý komentář nad zcela jiným filmem, z úplně jiného zdroje, také nechápu to nutkání, se v tomto vlákně za každou cenu prezentovat něčím, co nesouvisí s konkrétním filmem, UPC, ani Film Europe.

    A to je vše, co k tomu podotknu. Samozřejmě si dokážu, jako abonent části nabídky UPC, tyto příspěvky "mimo mísu" vyeliminovat, ale spíše bych tady očekával a vyhledával příspěvky jen na téma vlákna. ;-)

  • 13. 2. 2015 12:00

    bez přezdívky

    Když už se tu baví o těch filmech, kdo už měl možnost vidět Nightcrawler? Včera jsem měl možnost to vidět s titulkami a konečně i s originálním zněním a opravdu naprostá pecka - za mě osobně jeden z nejlepších filmů loňského roku ;)

  • 13. 2. 2015 13:26

    David T (neregistrovaný)

    V poslední době jsem viděl poměrně dost filmů, poněvadž nám hárá jedna z feneček, tak se z domu vzdaluji jen "pracovně", jinak hlídám pevnost, poněvadž pejskové neuvěřitelných vzhledů se dostanou opravdu všude. :-) Je mi líto, že k samotnému filmu si s tebou nemohu vyměnit názor, poněvadž se na Nightcrawler teprve chystám. Z traileru na mě působí Jake téměř hororově. Já bych pro změnu rád doporučil film The Judge s Robertem Downeym, který mě doslova dostal.

  • 13. 2. 2015 14:20

    Pavel.P.

    co by to byl za den na digizone, kdyby sem Tomek nedal nějaký komentář, kterého obsah nikoho nezajímá

  • 13. 2. 2015 14:50

    David T (neregistrovaný)

    Podívej se, mě zase nazajímají tvé telenovely a znělky na slovenských televizích (stále dokola), takže mi vlez na záda. Proč čteš Tomka, který tě nezajímá a víš o něm, že je to trotl. Pokud si tak neschopný, že neumíš používat internet, či pokud si myslíš, že porušuji pravidla diskuze, tak to řeš přes redakční mail a nemusíš mě s tím otravovat. Já tvé starosti o úspěchu a vítězství Novy, stále dokola, také nekomentuji a myslím, že nejsem sám, nezajímají a přesto nemám s tvým (pro mne) zcela zbytečným působením zde problém. Takže příště si šmudlo stěžuj jinde, ano? Nemám a ani nebudu mít na tebe náladu a takový jako ty, mi ji rozhodně nemůžou zkazit. Bez problému si mě řeš třeba v každém vláknu, ale je zbytečné, aby si vždy reagoval přímo na můj příspěvek, když víš, že disponuji spoustou negativních vlastností.

  • 13. 2. 2015 16:03

    David T (neregistrovaný)

    Každý jsme úplně jiný. Já si vůbec nemyslím, že vše má své pravidla, které se definují jednoduše, protože ... Já nesděluji nic, co by mohlo mě nebo mé blízké jakkoliv poškodit. Ano, určitě to, kde se chci vyjádřit, zaobalím do dalšího (pro většinu třeba) nepodstatného, ale jaká diskuze je vlastně jen všem přínosná a smysluplná. Já zde nepotřebuji tvořit nějáké hodnoty a být pro někoho přínosem. Pokud tvořím (pro mne) přínosné hodnoty a "práci" jinde, tak si zde chci takto odpočinout a jestli dám přednost příspěvkům, kde se zdejší diskutéři více otevřou, před každodenní naprosto totožnou agitkou od stejných "tvůrců", tak si pochopitelně žádám stejné tolerance. Pro mne je to jediný web, kde se svým zbytečným čmáráním zapojuji a stačí mi to bohatě. Pokud věnuji této (a jediné) diskuzi celkem 6-7 hodin týdně? a je za tu dobu stále jedinou na netu, tak jsem se tak nedostal přes svou stanovenou normu a tímto mě to nikterak neomezuje. Pokud vidíš problém v mé identitě (a já o tom dle tvých několikerých reakcí nepochybuji), tak já ti na oplátku povím, že já ji vidím naopak v lidech, kteří (například zadarmo) několit let denně plní hned několik fór svými příspěvky, kdy věří, díky své oddanosti, ve svůj kladný přínos či lepší zítřek. Kdo má skutečně problém? Já, když vím o své zbytečnosti zde a nebo ti, kteří tu několit let denně vyjadřují to své. Nemám chuť to s někým rozebírat, ale kdo má zájem, ať si odpoví. Věřím, že názory budou různé. Jinak, jsem rád, že jsem si s tebou tak krásně popovídal, ale musím končit. Ostatně, pro většinu chytrých a přínosných diskutérů velmi kvalitní informace.

  • 13. 2. 2015 17:36

    bez přezdívky

    Možná že bych od některého z místních mediálních odborníků také dostal rovnou vyšetření s diagnózou, ale na mě Davide působíš abnormálně pohodově a jako bonus pro tebe / nemohu ti dodat žádný příznak psychické poruchy, kterou bych při téměř pravidelných návštěvách DigiZone vypozoroval. Vezmu to z jiného konce. Kdyby nebylo komentářů některých podobných tobě, tak bych vždy přelouskl pouze článek. Jak už sám zmiňuješ ve svém komentáři /denní totožné tlachy několika pravidelných přispěvatelů, kteří se v komentářích bijou o stále stejná prohlášení, jsou pro mě ukazatelem, kdo má opravdu psychický problém. Na závěr mě dovol, abych si dovolil tě pošťouchnout a dodal trochu té kuráže, aby si se nenechal odradit od negativně naladěných rýpalů. Už je to poměrně dlouho, co diskuze na Digizone byla odlehčena partičkou dobře čitelných tvorů /v čele s tvou maličkostí/ a čtení diskuzí tu dodávalo afrodiziakum dobré náladě. To je přeci velký důvod, proč sem zase zajít ne? Pohodový večer

  • 15. 2. 2015 9:49

    David T (neregistrovaný)

    Naprosto špičkový názor, ale lidé bez morálky, jako jsem já, to bude i nadále rád ignorovat. Z vlastního průzkumu vím, že většina diskutérů, která ráda kritizuje OT příspěvky ostatních, se obdobným způsobem prezentuje, takže jde spíše o problém osobní. Je zbytečné nesympatie zaobalovat do "inteligentních" komentářů a stačí pouze napsat, že jsem alergický na Tomka. Pro mne půjde ve většině případů o dobrou zprávu. K tomuto vláknu: Jsem rád, že novácký Maxo nadhodil film, který nemá se stanicí Film Europe nic společného a já velmi rád reagoval. Pavlovi P OT příspěvky rozhodně nevadí, poněvadž velmi rád příhodí novinky ze světa slovenských médií do jakéhokoliv netematického vlákna a mě to pochopitelně nevadí. Závěrem smekám před Vaši morální vyspělostí, která mne obloukem míjí a přeji krásnou neděli.

  • 13. 2. 2015 15:17

    Pavel.P.

    já si spíš myslím, že máš nějaký problém se sociální identitou nebo tak něco... jak jinak si vysvětlit, že na web jako Digizone chodíš psát věci ze soukromého života? chtělo by to víc reality a méně internetu... to víš, tyhle dny před Valentínem jsem přesicen láskou, a tak to ber jako srdeční radu...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).