Hlavní navigace

Viera Cast nyní i se slibovaným online archivem Novy

24. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Panasonic oficiálně informovala o zpřístupnění internetového archivu pořadů televize Nova pro majitele televizorů s funkcí Viera Cast. Televizory s touto relativně novou funkcí podporují přehrávání online videa. Kromě televizorů jí disponují i některé Blu-ray přehrávače a soupravy domácího kina značky Panasonic. Již dříve majitelé zařízení s podporou funkce Viera Cast mohli sledovat videa z videoportálu YouTube, prohlížet fotky a krátká videa z Picasa Web Albums nebo přistupovat k…

Společnost Panasonic oficiálně informovala o zpřístupnění internetového archivu pořadů televize Nova pro majitele televizorů s funkcí Viera Cast. Televizory s touto relativně novou funkcí podporují přehrávání online videa. Kromě televizorů jí disponují i některé Blu-ray přehrávače a soupravy domácího kina značky Panasonic. Již dříve majitelé zařízení s podporou funkce Viera Cast mohli sledovat videa z videoportálu YouTube, prohlížet fotky a krátká videa z Picasa Web Albums nebo přistupovat k informacím agentury Bloomberg.

Pro přístup do archivu televize Nova je potřeba aktualizace softwaru. Pokud je televizor připojený k Internetu pomocí LAN kabelu o dostatečné rychlosti – ideálně 1,2Mbit/s – 1,7 Mbit/s – sám vyzve uživatele ke stažení nového softwaru. Po odsouhlasení a automatickém stažení aktuálního softwaru stačí televizor vypnout a zapnout a pak už jen zbývá vybrat oblíbený pořad z archivu TV Nova, popisuje Lukáš Holub, produktový manažer společnosti Panasonic Czech Republic. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).