Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Vlastník CS Linku, skupina M77 Group, koupil satelitní službu Skylink od anonym - Každopádně ta informace je při pátku doslova bombastická....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2011 17:32

    bez přezdívky
    Každopádně ta informace je při pátku doslova bombastická. Za 43 minut od vydání, do 17 hodin, 302 shlédnutých stran.
  • 30. 9. 2011 18:42

    bez přezdívky
    To víte,že je to dneska No 1!
    A jinak co na to Towercom - nějaké vyjádření? Že by už splnil co si usmysleli v téměř každe SK domácnosti DVB-S a v DVB-T nesmyslné kroky viz pidivysílače chaotický rozvoj a např.Križava a kanál 35 a další a další.Když už není kde cpát krabičky tak se to prodá a jeto!
  • 30. 9. 2011 18:42

    buko1
    A to z akej krištáľovej gule ste vyveštili tých 1 milión platiacich zákazníkov??????????? Skylink + CSlink majú dokopy niečo cez 2,1 milióna aktívnych kariet (domácností). Obe spoločnosti priznávajú že platiacich zákazníkov je niečo medzi 12-18% - teda od cca 250 000 do 380 000 zákazníkov (spolu v oboch štátoch).

    Pre porovnanie Digi má v ČR a SR okolo 600 000 platiacich zákazníkov. Mimochodom - priznal to aj doterajší riaditeľ Skylinku JG v rozhovore 24.8.2011.
  • 30. 9. 2011 20:30

    buko1
    Aké pidivysílače? Verejnoprávny multiplex má 35 vysielačov a komerčný 29 (pričom drvivá väčšina z nich sú spoločné pre oba muxy).
  • 30. 9. 2011 22:12

    bez přezdívky
    Pane Bukovan,
    prosím neoblbujte.

    Verejnoprávný má sice 29 vysílačů ale z teho minimálně 12náct je jich opravdu pidi.

    Komerčný nemá 35 a 36 vysílačů a aj taty je minimálně celá polovina těch pidi vysílačů.

    Za další těch vysílačů co šíří jen jeden Mux je opravdu hodně a aj když nějaký šíří oba tak nejsú rovnaké výkony a sú uplně inší vyzařovací diagramy. Takže ve finále někde na Slovensku z jednoho vysílače chytnu jeden muxúplně bez problému a ten druhý ze stejného vysílače nemám vobec šancu chytit.
    vím o čem píšu protože na některých oblastech byl a vím jak to tam je a jednu znám úplně dobře protože tam dost často jezdím za známým. Za analogu měl celkem dobrou STV1 a STV2, u přcodného Muxu vše v pořádku a niní ve finále komerční Mux na hraně s občasnými výpadky (možno ze dvou vysílačů) a verejnoprávný vobec ani z jednoho.
    Slovenské DVB-T je opravdu rarita snad v celé Evropě. Najdi mě někde v ČR kde nějaký vysílač nevysílá MUX1 a MUX současně a s tak rozdílným vyzařovacím diadramem a výkonem!!! podobná situace jako v ČR je např. V Rakúsku Chorvatsku atd. No hold slováci musí byt zas v něčem vyjímeční když přitom pro každý vysílač je až na některé vyjímky mezinárodně schváleno minimálně 6 a více kanálů. Pokud nějaký kanál je na nějakém vysílači momentálně blokovám kvůli analogu ze sousedního státu tak po přechodnou dobu použiju další jiný kanál který je pro tento kanál řádně zkoordinovaný. V ČR je celkem běžné a třeba na Hoětálkovicách se u jenoho Muxu kanál měnil dvakrát. Rozhodně je pro diváka si občas přeladit než nemět z určitého Muxu nic a spokojit se jen s jedním Muxem.
  • 30. 9. 2011 22:22

    bez přezdívky
    OPRAVA

    Pane Bukovan,
    prosím neoblbujte.

    Verejnoprávný má sice 29 vysílačů ale z teho minimálně 12náct je jich opravdu pidi.

    Komerčný nemá 35 a 36 vysílačů a aj tady je minimálně celá polovina (18náct) těch pidi vysílačů.

    Za další těch vysílačů co šíří jen jeden Mux je opravdu hodně a aj když nějaký šíří oba tak nejsú rovnaké výkony a sú úplně inší vyzařovací diagramy. Takže ve finále někde na Slovensku z jednoho vysílače chytnu jeden mux úplně bez problému a ten druhý ze stejného vysílače nemám vobec šancu chytit. Vím o čem píšu protože sem na některých oblastech byl a vím jak to tam je a jednu znám úplně dobře protože tam dost často jezdím za známým. Za analogu měl celkem dobrou STV1 a STV2, u přechodného Muxu vše v pořádku a nyní ve finále komerční Mux je na hraně s občasnými výpadky (možno ze dvou vysílačů – jeden přímý a druhý jen odrazem) a verejnoprávný vobec ani z jednoho.
    Slovenské DVB-T je opravdu rarita snad v celé Evropě. Najdi mě někde v ČR kde nějaký vysílač nevysílá MUX 1 a MUX 2 současně a nebo s tak rozdílným vyzařovacím diagramem a výkonem!!! Podobná situace jako v ČR je např. V Rakúsku, Chorvatsku atd. No hold Slováci musí byt zas v něčem vyjímeční když přitom pro každý vysílač je až na některé vyjímky mezinárodně schváleno minimálně 6 a více kanálů. Pokud nějaký kanál je na nějakém vysílači momentálně blokovám kvůli analogu z důvodu ochrany asi o roku 2013 ze sousedního státu tak po přechodnou dobu použiju další jiný kanál který je pro tento vysílač řádně zkoordinovaný. V ČR je to celkem běžné a třeba na Hoětálkovicách se u jednoho Muxu kanál měnil a bude sa měnit ešte raz. Rozhodně je pro diváka lepší si občas přeladit než nemět z určitého Muxu nic a spokojit se jen s jedním Muxem.
  • 30. 9. 2011 17:20

    Lomax
    Normálně koukám jak sova...když se před prázdninama spekulovalo o prodeji skylinku, tak mě vážně nenapadlo, že by to koupila m7...

    Je fakt, že sloučením, vznikne nejsilnější satelitní operátor v ČR a SR - placenou nabídku využívá přes 1 mil (ČR+SR)...

    rogramovou otázku bych neřešil. osobně bych se obával nastavení cenové politiky. Cs link je dražší s méně kvalitníma kanálama(obraz).

    Lehká spekulace:
    CS link má 11 tp
    Skylink 15 tp
    z toho jich je pár sdílených. takže vypadne placení kapacity 2x...rozšíří se nabídka a zvýší se cena. jinak nic pozitivního pro nás koncové uživatele nebude
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).