Hlavní navigace

Vlastník CS Linku, skupina M77 Group, koupil satelitní službu Skylink

30. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
30. 9. 2011

Satelitní služba Skylink má nového vlastníka. Stala se jím společnost M77 Group, která taktéž spravuje konkurenční CS Link. Dnes o tom informoval server Parabola.cz. DigiZone.cz skutečnost potvrdil výkonný ředitel Skylinku Jaromír Glisník. Ano, je to pravda. M7 Group (společnost spravuje placené televize, M77 Group je jejím vlastníkem, pozn. red.) při této příležitosti vydá tiskovou zprávu, uvedl Glisník.

K TÉMATU: Satelitní Skylink je na prodej. Podle deníku E15 za jednu miliardu korun

ebf - partner 1

Výkonného ředitele Skylinku překvapilo, že informace vyšla na světlo světa dříve, než byla oficiálně komentována. Informaci tak pustil ven pravděpodobně někdo z vedení společnosti Media Vision, která je provozovatelem placené televize CS Link. Hodnota transakce má být dvě miliardy korun. Tato skutečnost může mít na trh placené televize v České republice a na Slovensku zásadní vliv. CS Link a Skylink jsou na obou trzích službami s největším počtem aktivních zákaznických karet.

Server DigiZone.cz přinese po oficiálním vyjádření M7 Group ke koupi Skylinku další informace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).