Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Web s lišákem od Jan Zich - Nezda se vam, ze uz se to s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 11. 2001 1:38

    Jan Zich (neregistrovaný)
    Nezda se vam, ze uz se to s tim Flashem prehani? Prvni, co me zarazilo je zvuk pri vysouvani menu - zni spis jako z Quekea nebo necoho podobnyho - rozhodne tady nema co delat. Dalsi vec - k cemu, proboha, to menu je ve Flashi?! Jako kdyby toho nebylo dneska dost ... ale hlavne, mam dojem, ze tento web je take predevsim o informacich a takovehle menu mi k orientaci na nem rozhodne nepomuze - ach jo, kdyby aspon ti "grafici" se uz prestali chvastat flashem a readeji premyslet, kde ho ma smysl davat. Mel by se davat za a) tam, kde se skutecne jedna ciste o graficke prezentace, ktere maji zaujmout a nebo za b) na takove prvky uzivatelskeho rozhrani, na ktere HTML nestaci.
  • 5. 11. 2001 0:37

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Ten web není o informacích, ten web je o stavebním spoření ;-) A jinak s tím flashem ... ano, myslím, že je zbytečný, ale je pěkný, nemyslíte? :-)
  • 5. 11. 2001 1:00

    Jan Zich (neregistrovaný)
    :-) No rekl bych, ze je o informacich o stavebnim sporeni - abych to upresnil. Koho takovy web bude zajimat? Beru to ze zkusenosti - pokud tam vlezu, budu hlavne hledat nejake konkretni informace ohledne sporeni - takze bych hlavne preferoval prehlednost, konfort a rychlost v ovladani. Pritom se take divam na grafiku, jak to vypada, jak to je sladene a jak je to user friendly. Pokud bych navrhoval takove stranky a navrh bych to, co tam maji - musel bych si jeste hodne dlouho rozmyslet, jak memu sefovi a klinetum (a taky sobe :-) vysvetlim a obhajim, proc je tam uprostred takovyho volnyho mista a co vlastne reprezentuji ty velky bloky oranzovy barvy nahore. No kdyz uz jsme u ty uvodni stranky ten dolni pruh je taky takovy divny a nezarovnany. Vse by mel byl vyrovnane na ty ctyri zakladni bloky doprava - ale inputy a texty tesne pod sedivym pruhem dole nejsou, coz je dost rusive. A hlavne ten zvuk - to me depta ... :-)
  • 5. 11. 2001 1:04

    Jan Zich (neregistrovaný)
    Jo jeste detail - nevite nekdo nahodou, proc ty oranzovy bloky nahore jsou ocislovany? :-) Ma to nejaky smysl? Vim, ze to je hezky a s pruhlednosti lze docilit a zachranit ladacos :-), ale tohle je fakt padly na hlavu - snad vidim, ze je to blok 1,2,3,4 :-) A pokud jsem si dobre vsiml, tak to ani nema zadnou spojitost s obsahem zalozek, ktere jsou pod temi bloky.
  • 5. 11. 2001 16:48

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Myslím, že jste to opravdu nepochopil. Ten web opravdu není o informacích o stavebním spoření. Ten web je přímo o stavebním spoření. Web sám je tou informací. Kdyby byl o informacích o stavebním spoření, byl by to možná nějaký rozcetsník nebo filosofický text :-)
  • 5. 11. 2001 17:48

    Jan Zich (neregistrovaný)
    Boze - snad jeste poznam, o cem to je ne :-) Ale spor je v necem jinem. Urcite se shodneme na tom, ze cilem tohodle webu je prilakat novy zakazniky a urdzet stavajici (kdyz se vezme do dusledku). A tedy, pokud tam jdu jako navstevnik, tak budu koukat, jak na cem muzu vydelat a jestli mi to k necemu bude, jake jsou konkretni podminky sporeni atp. Ocenim tedy hlavne rychlost a prehlenost orientace. Ale kdyz nekdo da na uvodni stranku ctyri velky oranzovy bloky a jeste pomalu vyjizdejici menu s hroznym zvukem, tak je to mozna hezky (tedy az na ten zvuk), ale me to spise (z vyse uvedenych duvodu) odradi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).