Hlavní navigace

Windows Live Messenger končí k 15. březnu, přichází přechod na Skype

9. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle oznámení Microsoftu skončí Windows Live Messenger kompletně k 15. březnu a uživatelům je doporučeno přejít na Skype (to Microsoft koupil v říjnu loňského roku za 8.5 miliard dolarů). Konec Messengeru je zmíněn i v Talk to your Messenger Contacts on Skype. Our goal remains to deliver the best communications experience for everyone, everywhere. We want to focus our efforts on making things simpler for our users while continuously improving the overall experience. We will retire Messenger in…

Podle oznámení Microsoftu skončí Windows Live Messenger kompletně k 15. březnu a uživatelům je doporučeno přejít na Skype (to Microsoft koupil v říjnu loňského roku za 8.5 miliard dolarů). Konec Messengeru je zmíněn i v Talk to your Messenger Contacts on Skype.

Our goal remains to deliver the best communications experience for everyone, everywhere. We want to focus our efforts on making things simpler for our users while continuously improving the overall experience. We will retire Messenger in all countries worldwide in the first quarter of 2013 (with the exception of mainland China where Messenger will continue to be available).

Uživatele desktopové verze Messengeru čeká, počínaje 15. březnem, odinstalace programu a nabídka k instalaci Skype. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).