Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Yo.cz vyvolává smíšené pocity od Kytička - Vážený pane Lahvičko, jsem běžnou živatelkou jak Atlasu tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 8. 2000 15:36

    Kytička (neregistrovaný)
    Vážený pane Lahvičko,
    jsem běžnou živatelkou jak Atlasu tak yo.cz.Včera jsem byla na Atlase za 3 hodiny 5x spadl, kromě toho že se tam vykytují různí lidé, kteří mají zřejmě přístup k serveru Atlas a pouštějí veřejně zprávy pod zámkem, musím říci, že přes značnou návštěvu Atlasu je to to nejhorší co nás mohlo potkat, myslím ten Atlas.Takže na Vašem místě bych zametla před vlastním prahem.Je jednoduché někoho poškodit, když sám jste nic nepředvedl.Že se vůbec nestydíte se přihlásit k tomu, že spolupracujete s Atlasem.Na všem místě bych to nikde nedeklarovala a chodila kanálem, protože horší server neznám a můj názor není ojedinělý.
    Proto jsem přivítala možnost jiného serveru tedy yo.cz
    který nabízí i jiné, progresivní služby, než ten zastaralý Atlas.Proč jim tak škodíte tomu yo.cz?
    To jste se snížil k tomu, abyste znehodnotil práci jiných třeba mladých,ale pokrokových lidí,kteří myslí dál a jen houšť a větší kapky.Vývoj se nezastaví pane Lahvičko, ač vy budte plivat a špinit jiné.
    Jinak tedy jest-li jim ukradli server a jsou ve vývoji spuštění a ještě si zaplatili reklamu Na Lupě, pak se divím, k čemu se Lupa snížila, že publikuje články tohoto typu a dělá si větší ostudu než má.
    Jinak všechny služby na yo.cz fungují spolehlivě, nikdy nespadly, což se o Atlasu říci nedá, ale to jsem už psala.Těm, z yo.cz vzkazuji, nenechte se otrávit jednou zapšklou konkurencí a produkty jednoho hysterika.
  • 14. 8. 2000 20:04

    Jirka Lahvička (neregistrovaný)
    Nikdy jsem zadny problem s Yo.cz (zminovany v jejich reakci) nemel. Chteli po mne vymenu reklamy, ktera se nemohla realizovat z jednoducheho duvodu - na serveru, kam jsem to chtel umistit (mensa.cz) bezela placena reklama, ktera byla prioritnejsi.
    Vsechny nazory na kvalitu sluzeb Yo.cz jsou moje vlastni a v zadnem pripade neodrazeji nazory Atlasu. Za nazory na kvalitu Yo.cz si stojim. Pokud ma nejaky server jak placenou, tak vymennou reklamu, tak uz neni ve zkusebnim provozu. Neni pravda, ze by nepadal, me spadl v ruzne dny 3x - padaji vsechny servery, s tim moc neudelate.

    Pro vasi informaci, abyste mela prehled, ci zajmy zastupuju (nebo bych mohl):
    1) pracuju v Atlas.cz na Miss Internet, nikoli na portalu samem (tzn. pripominky k jeho chodu smerujte nejspis na helpdesk, ja s nimi opravdu nic neudelam, placete na spatnem hrobe)
    2) mam 50% majetkovy podil v mensim levicovem deniku novyden.cz, kde delam programovani, design a marketing
    3) staram se o obsah, programovani a marketing serveru mensa.cz
    4) spolupracuju na prezentaci nakladatelstvi Ivo Zelezny (iz.cz) (programovani, design, zcasti marketing)
    5) spolupracuju na pripravovane nove podobe komunistickeho deniku Halo noviny (halonoviny.cz)
    6) pripravuju (majetkove ciste svuj) projekt zamereny na hlavolamy, IQ testy apod. a dalsi projekty
    7) uzce spolupracuju s webhostingovou spolecnosti Ignum (jak muzete videt z me adresy)
    8) pisu clanky nejen pro Lupu, ale i pro Interval.cz

    Hmotne zainteresovan jsem (vice nez na bodu 1) na bodech 2-8, tzn. pokud bych chtel delat nejakou (anti)reklamu, asi bych si volil jiny cil, nikoli portal yo.cz, clanek o nemz si Lupa explicitne vyzadala.

    Nejlepe asi kazdy udela, kdyz portal yo.cz posoudi sam. Pokud ho bude povazovat za lepsi nez Seznam, Atlas a Centrum, pak se jeho nazor neshoduje s mym a uvitam, pokud ho napise sem. Jen me prekvapuje, ze zatim vetsina lidi misto obsahu clanku kritizovala okolnosti jeho vzniku. Napsal bych ho stejne, at bych pracoval pro kohokoliv vyjma Yo.cz. Pokud tomu nekdo neveri, jeho problem. Rozhodne ho/ji nehodlam nijak urazet.
  • 14. 8. 2000 20:49

    Jirka Lahvička (neregistrovaný)
    Ocituju pouze to, co jsem uvedl uz vyse: argumenty ad hominem pouzivaji pouze lide, kterym dosly argumenty ad rem (A. Schopenhauer, Eristicka dialektika). Nemyslim, ze by moje politicka orientace mela cokoliv spolecneho s clankem ci diskusi, vy ano?
  • 14. 8. 2000 21:56

    Klaus (neregistrovaný)
    prave ze ano... ukazuje to na jisty vzorec ve vasem uvazovani. Jste levicak jak sam rikate, neboli zastavate podobne nazory a vyznavate podobne hodnoty atd. jako ostatni tzv. levicaci. Nekteri z nich jsou ehm. potencionalni zlocinci. nekteri z nich pak jen ovecky kteri je budou nasledovat

    VK
  • 14. 8. 2000 22:18

    Jirka Lahvička (neregistrovaný)
    Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives.
    John Stuart Mill

    Jeden z lidi, ktery se nestydel pod svuj nazor podepsat... A co vy? Mate potrebu se skryvat za radobyvtipnym nom de plume?
  • 15. 8. 2000 0:02

    Kamil Vetchy (neregistrovaný)
    To snad neni mozny Antos taky pije a koukam asi hodne.
    Proboha Lahvicko i ja jsem chodil do skoly co to je za debatu ze nam tady predavas nejaky citaty. Takovy jako ty povesit. Klidne se podepisu a muzeme si domluvit schuzku nesnasim bolseviky. Doufam ze te potkam....?
  • 15. 8. 2000 2:15

    Martin Hájek (neregistrovaný)
    Ačkoliv podle mě server Yo.cz není špatný, nikdo nemůže odepřít právo pana Lahvičky na jeho osobní názor. Na stránku se po zveřejnění článku může každý podívat a udělat si názor vlastní.
    Někdo zmínil, že kvalita Lupy je na úbytě. Mně se ale spíš zdá, alespoň podle úrovně některých příspěvků v diskusi, že ubývá kvalitních čtenářů.
  • 15. 8. 2000 3:52

    Martin Schiefer (neregistrovaný)
    UVAHA, FIKCE nebo NECO uplne jinyho ...
    tak sem se prokousal clankem i vsemi reakcemi a je mi divne. clanek jako takovy pusobi opravdu zaujatym dojmem coz by mi ani nevadilo, protoze kazdy ma narok na svuj subjektivni nazor, ale YO.cz svoji reakci vlastne "opsalo" clanek a otocilo ho o 180 stupnu. ted zacne hloubat cervicek pochybnosti zda opravdu YO.cz je tak spatny nebo bylo pospineno nepravem. to tu nikdo z nas nevyresi, ALE podiva se na YO.cz a porovna!!! kazdy tu podezira pana lahvicku ze je zaujaty, ALE co kdyz je zaujaty ve prospech YO.cz??? ptate se proc inu negativni reklama je nejlepci reklama a at si kdo chce co chce rika vsadim boty ze 99% ctenaru tohoto clanku zavitalo na YO.cz stejne jako ja (mozna by nebylo od veci zjistit ze statistik YO.cz kolik jim prislo navstevniku po uverejneni clanku z domeny lupa.cz, abychom se jeste nedivili).
    vec, ale kterou nemuzu prekousnout je reakce Kamila Vetcheho a VK ac sam nezatizen minulosti a spise priznivec pravice ABSOLUTNE nemuzu vystat, s prominutim, PRIMITIVNI BLBECKY a jejich hesla typu "takovy jako ty povesit" ci "levicak? to je ale humus" panove nezlobte se na me, ale kultura projevu (nerknuli politicka) je vam asi naprosto cizi, ona tu totiz neplati rovnice levicak = komunista alias bolsevik (vsadim boty ze ani netusite co ty slova znamenaji, uff to uz sou druhy) ale to je vam asi uplne jedno co? hlavne ze jste ted "odvazny antikomunisti" :)))
    pekne to napsal Martin Hajek ve svem prispevku "alespo me se zda podle urovne nekterych prispevku v diskusi, ze ubyva kvalitnich ctenaru"

    SHRNUTI
    lahvicka napise hanlivy clanek, YO.cz ihned zareaguje a cely neguje. ctenar je zmaten a bezi se podivat na YO.cz aby se sam presvedcil. antos si posype hlavu popelem. YO.cz ma reklamni kampan na lupe.
    KDO NA TOM ASI VYDELAL??? vsichni!
    KDO NEJVIC??? YO.cz prece!
    proste lupa se nazrala a yo zustalo cely

    tento prispevek byl umyslne napsan NAOPAK nez 99% ostatnich aby bylo videt ze nic neni cerne nebo bile, ale je potreba udelat si svuj vlastni obrazek jak o clanku tak o YO.cz a bezduse neverit vsemu co si kde precteme.
  • 15. 8. 2000 13:52

    RoBOS (neregistrovaný)
    Jenze osobni subjektivni nazory nemaji v objektivnim zpravodajskem mediu co delat. At si je laskave p. Lahvicka uverenuje na sve osobni strance.
  • 15. 8. 2000 14:13

    Marek Antoš (neregistrovaný)
    Nezlobte se, ale s tím nesouhlasím! Každý komentář je přeci svým způsobem zabarvený podle názorů autora: stoprocentně objektivní může být jedině zpráva - ale těm se na Lupě nevěnujeme.
  • 15. 8. 2000 14:33

    Yo.cz (neregistrovaný)
    Uprimne nechtel jsem do diskuze zasahovat po dnesnim shlednuti diskuze mam vsak pocit ze se na Lupe venujete kritice a pak si za to sypete hlavu popelem. Neni to nejaky zvraceny postup...?
  • 15. 8. 2000 15:29

    RoBOS (neregistrovaný)
    Souhlasim s Vami, ze kazdy komentar je zabarveny postojem autora. Pokud ovsem mam k necemu negativni postoj, tak ho take za svuj negativni postoj vydavam (kazdy ma svuj nazor). Ovsem pro nezsveceneho uzivatele internetu je tento clanek psan az moc "objektivne". Nikde tam neni veta typu: "Muj nazor na YO je..." nebo "Subjektivne se da rici..." Cely clanek mi zkratka pripada PSEUDO-OBJEKTIVNI. Proto kdyz si tento clanek precte nekdo nezkuseny, tak mu vyzni jako 100% pravdivy a objektivni. Kdyby byl clanek napsan nezaujate a na konci byl dovetek, ze osobni nazor autora je takovy a takovy (i silne negativni), tak by se kolem tohoto clanku nerozpoutala takova boure.

  • 15. 8. 2000 16:26

    Zdeněk Šindelář (neregistrovaný)
    A fakt, že je článek podepsán jménem autora nepovažujete za dostatečné vyjádření skutečnosti, že se jedná o jeho názor a stanovisko? Nebo si představujete, že každá věta bude začínat úvodem: "Já, pan Lahvička První, si myslím že ..." atd.?
    BTW pokud je někdo totálně nezkušený, tak si (dle mého názoru) na Lupě stejně příliš neužije, její zaměření a obsah je trochu jinde. A pokud ten nezkušený novic neumí obsah článku na Lupě pochopit a vše pro něj automaticky bude 100% pravdivé a objektivní, je to jeho problém.
  • 15. 8. 2000 17:08

    RoBOS (neregistrovaný)
    "Ja, pan Lahvicka..." tak zase dramaticky by to zacinat nemuselo... Podle meho subjektivniho nazoru :-) by prave subjektivni nazor :-)) mel pouzivat obratu jako "zda se mi, myslim si, muj nazor je" a pod.

    Jinak mate pravdu, ze Lupa je spise zamerena na odbornejsi verejnost. Jenze podobny clanek by mohl vyjit klidne i na jinem serveru, nejen na Lupe. A ten by zajiste cetlo mnohem vice "negramotnych".

    BTW nezkusenym uzivatelem nemyslim uplne negramotneho uzivatele, ktery si neumi ani zalozit freemailovou schranku.
  • 16. 8. 2000 0:13

    Martin Hájek (neregistrovaný)
    Myslím si, že některé články na Lupě nejsou informativní, ale něco komentující. Tento článek byl komentářem, nebo chcete-li recenzí, a ta je přirozeně vždy subjektivní. Pod článekm jsem neviděl podpis "Lupa.cz" nebo "Kolektiv autorů Lupy.cz", nýbrž "Jiří Lahvička" + charakteristika autora.
  • 28. 12. 2006 14:12

    stoural (neregistrovaný)
    ze je lahvicka komous je nyni uz zcela jasne
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).