Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Z 66 milionů obyvatel ve Francii se třikrát a dost týká .... 165 lidí od Flasi - A co si mám o těch číslech myslet,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2012 11:01

    Flasi (neregistrovaný)

    A co si mám o těch číslech myslet, když nevím, jak silně je ta legislativa uplatňována. Jsou zapojeni už všichni ISP, nebo ještě někteří ne?
    Není to jenom začátek? Nejsou čísla z doby, kdy se to ještě rozjíždělo? Neleží tam tisíce dalších varování někde ve frontě? Nerozjeli pro začátek odlehčenou verzi, kdy to posílali jenom uživatelům, kteří stahovali a sdíleli opravdu masivně?
    Nenašli Francouzi nějaký způsob, jak se tomu vyhnout, takže těch 165 případů jsou jenom ti ze začátku a ti, co neví co a jak?

  • 23. 2. 2012 11:37

    B (neregistrovaný)

    A hlavne odriznou od internetu je podle mne dost hnusny ... hlavne v dobe kdy se cez internet dela vsechno .... co bude delat francie az se rozhodne udelat nejen volby cez net? A co osatni lidi v domacnosti co takhle prijdou o net? Nebo jak je to reseny? Cela rodina prijde o net protoze jeden stahuje neco co nema ale protoze nedokazou urcit kdo z domacnosti za to muze tak proste zakazou na dane adrese proste net ... nezavidim lidem ve francii ...

  • 23. 2. 2012 12:56

    x (neregistrovaný)

    Ono bude stacit, az se prvni z nich odvola k evropskemu soudu.

    Jinak dle statistik ruznych siti to spis vypada na masivni presun prave francouzu na sifrovane a anonimizovane site.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).