Hlavní navigace

Začalo fotbalové Euro 2008: diváci mají na výběr

9. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejen televize Prima zprostředkuje českým divákům fotbalové Mistrovství Evropy, které o víkendu začalo ve Švýcarsku a odehraje se také v sousedním Rakousku. Zdarma a volně mají diváci šanci sledovat všechny zápasy Eura především na Primě, pokud ale přijímáte vzduchem televize z okolních zemí, máte kabelovou, satelitní nebo IP televizi, můžete si vybírat hned z několika zdrojů. Některé z nich vysílají dokonce česky. Pokud oželíte komentář v mateřštině, můžete si zdarma přes satelit naladit Euro…

Nejen televize Prima zprostředkuje českým divákům fotbalové Mistrovství Evropy, které o víkendu začalo ve Švýcarsku a odehraje se také v sousedním Rakousku. Zdarma a volně mají diváci šanci sledovat všechny zápasy Eura především na Primě, pokud ale přijímáte vzduchem televize z okolních zemí, máte kabelovou, satelitní nebo IP televizi, můžete si vybírat hned z několika zdrojů. Některé z nich vysílají dokonce česky. Pokud oželíte komentář v mateřštině, můžete si zdarma přes satelit naladit Euro ve vysokém rozlišení. Kde a jak je možné Euro 2008 sledovat, si můžete přečíst v článku Začíná fotbalové Euro 2008. Diváci mají na výběr, který o víkendu vyšel na našem sesterském serveru DigiZone.cz. O evropském fotbalovém šampionátu, tentokrát z pohledu tématického zaměření Lupy, je také náš včerejší článek Fotbalové Euro: jsme ve finále!.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).