Hlavní navigace

Seznam zavírá klipovou televizi Mixér.cz. Hudby je prý dost na Streamu

25. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Klipy už příliš netáhnou a dnes již mírně zapadlou službu zřejmě převálcovaly streamovací služby typu Spotify.

„Můj čas, je pouhopouhé prozatím…“ zpívala Hana ZagorováPetrem Kotvaldem a Standou Hložkem. S koncem prázdnin se po čtyřech letech fungování do zapomnění odebere i klipová služba Mixér. „Mixér zahraje naposledy 31. srpna,“ tvrdí krátká zpráva na webu. 

UX DAy - tip 2

Děkujeme za mnoho společných chvil u hudebních klipů. Bohužel, každá muzika jednou končí. Protože se chceme soustředit zejména na vlastní tvorbu, rozhodli jsme se hudební televizi Mixér.cz k poslednímu srpnu ukončit. Nemusíte ale věšet hlavu. Hudbu si užijete i v našich pořadech na Stream.cz. Těšíme se na slyšenou.

Mixér přišel na tuzemský internet s nabídkou tematicky laděných hudebních playlistů a měl i vlastní hudební editory. Nepřežil však nástup streamovacích služeb typu Spotify, které už začínají experimentovat s videem a dostávají se třeba do nabídek operátorů

Seznam chce přesunout uživatele Mixéru na Stream. Tam má vlastní pořady typu Hudební masakry nebo Music Room. Nepřetržitý stream hudby ale zatím v nabídce internetové televize portálu zatím není. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).