Hlavní navigace

Active 24 slaví deset let a představuje novinky pro zákazníky

25. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Webhostingová společnost Active 24 vstoupila do jedenáctého roku své existence. Při příležitosti svých desatých narozenin připravila pro nové zákazníky možnost nakonfigurovat si vlastní hostingový program přesně na míru dle konkrétních požadavků. Díky webhostingovému konfigurátoru si zákazník může svůj hostingový program sestavit podle svých představ. U každého parametru je mu dopředu oznámena i cena, takže si svou objednávku zvolí nejen podle technologických požadavků, ale i dle finančních…

Webhostingová společnost Active 24 vstoupila do jedenáctého roku své existence. Při příležitosti svých desatých narozenin připravila pro nové zákazníky možnost nakonfigurovat si vlastní hostingový program přesně na míru dle konkrétních požadavků.

Díky webhostingovému konfigurátoru si zákazník může svůj hostingový program sestavit podle svých představ. U každého parametru je mu dopředu oznámena i cena, takže si svou objednávku zvolí nejen podle technologických požadavků, ale i dle finančních možností, stojí v tiskové zprávě.

V nabídce dále zůstávají tři základní hostingové programy. I ty lze ale upravit dle specifických požadavků klientů. Pokud si stávající klienti nepřejí změnu, mohou zůstat u svých současných služeb. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).