Hlavní navigace

Adéla Banášová moderuje nový pořad Trochu jinak na zpravodajské televizi TA3

26. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Zábavnou talk show produkuje Slovenské národní divadlo. Banášová moderuje i nový cyklus Celnice, který společně vysílají Česká a Slovenská televize.

Po České a Slovenské televizi se někdejší moderátorská tvář slovenské televize Markíza Adéla Banášová objeví i na slovenské zpravodajské televizi TA3. Stanice se domluvila se Slovenským národním divadlem (SND) na natáčení pořadu, který vzniká na jeho prknech pod názvem Trochu inak. Jde o talk show, v níž moderátorka představuje zajímavé novátory, rebely, vynálezce a svérázné umělce. Většinou jde o lidi, kteří jsou mediálně téměř neznámí. TA3 ji poprvé nasadí v pátek 3. května od 23:15 hod.

K TÉMATU: Adéla Banášová a Michal Prokop moderují Celnici na České a Slovenské televizi

“Jsem moc ráda, že si Trochu inak našlo v SND svého diváka, který nečeká známé tváře, ale inspirativní lidi, které nemusí dopředu znát. Každý večer je překvapením i pro mne. Důležitá je zvláštní kombinace lidskosti a inspirace, kterou se nám zatím vždycky podařilo namíchat. Věřím, že ji z velké části pocítí i divák TA3,” prohlásila Banášová, která si získala popularitu především jako moderátorka talentových show na komerční televizi Markíza.

MMF24

Pro TA3 je pořad s Banášovou šancí, jak oslovit diváka, kterého až tolik nezajímají zpravodajské bloky. “Když se řekne Adéla Banášová, jde o synonymum profesionálního přístupu k hostům i divákům, jde o humor, talent plně zaujmout a zprostředkovat ty nejzajímavější momenty. Jsme rádi, že Adéla osvěží páteční večery na TA3,” uvedl generální ředitel TA3 Martin Ilavský. Pořad je měsíčníkem, televize ho nasadí každý poslední pátek v měsíci a zpreprízuje hned následující den, tedy v sobotu od 20 hodin.

TA3 ale představí Adélu Banášovou divákům již dnes v noci, kdy bude hostem moderátora Martina Strižince v Rozhovorech přes půlnoc. “Do nočního studia TA3 postupně přijdou i muži, kteří ji provází v profesionálním i soukromém životě,” dodala televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).